AMAZING-SELENA.COM

newyork

Pár perccel ezelőtt hoztam Nektek egy instagram képet, melyet kedvencünk nemrég osztott meg a közösségi oldalán. Tegnap Selena New York-ba érkezett, erről töltött fel most egy aranyos kis videót, , melyben láthatjuk a mostanában sokat hordott kabátot és fehér bokacsizmát és címként ezt adta neki:

“Helló New York”

Hi New York

Posted by Selena Gomez on 2015. május 2.

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: videó DÁTUM: 05.02. 23:36


ht

Most néhány kisebb hírrel érkezem. Az új ‘Hotel Transylvania 2″ szeptember végén érkezik és aki látta az első részt, tudja, hogy Mavis, a vámpír és a kis vörös hajú ember fiú összejöttek, gyerekük született. Erről adtak ki most egy promó képet. A kisbabát egyébként Dennis-nek fogják hívni. (1. kép) Selena pár perccel ezelőtt feltöltött egy fotót az Instagram fiókjához, melyről régebben hoztam egy színes képet, pontosabban április 26.-án készült. Azt a fotót Selena egyik barátnője töltötte fel, a kép még a mexikói nyaralás utolsó napján készült. Selena ezen a képen is viselte a parókát és a terepmintás kabátot. (2. kép) A képhez egyébként ezt írta kedvencünk:

“Család”

   

Végül pedig egy rajongó által feltöltött videót kaptunk, mely még április 30.-án készült, a ‘We Day’ napján.

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek, videó DÁTUM: 05.02. 22:37


kh

Selena a tegnapi napon a Twitterére posztolt egy tweet-et, mely így hangzik:

“Elmegyek az #égsarkához #dmd-t gyógyítani. Kérlek, támogasd! (Aranyos karkötő a jó ügy érdekében!) link

Selena a bejegyzéshez az oldal főoldalának screenshootját posztolta ki.

Ismét feltöltött az Adidas NEO egy új fotót, melyen a következő felirat áll:

“#NEOSELENÁVALLÓGÁS, jegyezd meg a dátumot, 2015 május 13.-a, délelőtt 11 óra, Los Angeles”

A kép alá egyébként ezt írták még:

“Írd fel a naptárba #selenávalegyüttlógás”

Nos, ezek szerint május 13.-án, szerdán Selenának és a rajongóinak lesz egy közös, nyílt találkozása, akik oda mennek, szerenécsek lesznek (ez természetes), de egyelőre még sajnos semmit sem árultak el, hogy mi lesz pontosan. Például: beszélgetés, egy kis koncert, autogramm osztogatás, stb… (1. kép) Valamint tegnap egy lány is feltöltött egy 2008-as rajongói képet kedvencünkkel (2. kép). Április 29.-én pedig elhoztam Nektek Selena új viaszbábuját, mely Orlando-ban található meg. Az Orlando-i Tussaud egy képet töltött fel (3. kép) az alábbi szöveggel:

“Olyan, mintha csak tegnap mutattuk volna be a vadonatúj Selena viaszbábunkat! Azóta már hosszú utat jártunk be!”

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 05.02. 12:18


hullam

Biztos emlékeztek még arra, mikor Selena kb egy hete ellátogatott a kaliforniai Disney Land-be és gyönyörű fonott kontya volt, piros rúzst és fekete szerelést viselt. Fel is töltött két képet a közösségi oldalakra. Az egyik csingilinges pohárral volt, míg a másik a hullámvasúton. Eddig csak rajongók által készített fotók jelentek meg, de tegnap előkerültek paparazzi fotók, azonban egy kettőjük egy kis sötét actionnal megspékelve, amit sajnálok. De Selena gyönyörű ezeken a képeken is!

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 05.02. 12:01


repter

Selena tegnap a ‘JFK Nemzetközi Repülőtér’-re érkezett meg New York-ban. Rengeteg rajongó vette körül és nagyon sok rajongóval készített közös képet. Elmondásuk szerint nagyon kedves volt és mindenkinél megállt fotózni.

   

Természetesen paparazzi fotók is megjelentek az érkezésről. Selena egyébként ugyanazt a fehér bokacsizmát viselte, ami április 29.-én volt rajta a ‘LAX Reptér’-en. Selena egyébként zenét hallgatott közben és a laptopját is a kezében cipelte.

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 05.02. 11:51


weday3

A ‘We Day’-ről folyamatosan kerülnek elő a képek, legyen az a színpadról, rajongói képek, vagy az általuk készített képek, stb… Néhány jó minőségű képet hoztam most, melyek a színpadon készültek. Fanni hozott erről már néhány képet, azonban újabbak jelentek meg.

   

Néhány újabb rajongói képek is előkerültek:

   

Valamint olyan képek is, melyeket mások töltöttek fel kedvencükről:

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: képek DÁTUM: 05.02. 11:36


weday

Rengeteg új képet kaptunk a tegnapi Illinoisi We Day-ről, melyet az Allstate Arénában rendeztek meg, Rosemontban. Mind az érkezésről, mind magáról a showról kaptunk videókat és HQ képeket, interjúkat és rajongói fotókat is.
Minden kép más galériába visz!

   

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír, interjú, képek, videó DÁTUM: 05.01. 13:17


weday

Tegnap került megrendezésre az Illinoisi We Day, melyen Selena is műsorvezető volt. Bár még nem túl sok videót/professzionális képet kaptunk az eseményről, néhányat azért hoztam az érkezésről illetve a színpadról:

   

Elég sok rajongó részt vett az eseményen, így mind az érkezésről mind magáról a műsorról kaptunk rengeteg képet általuk

   

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 05.01. 02:40


instagram

Selena az utóbbi időben felszedett néhány plusz kilót, amit megjegyzek szerintem egyáltalán nem áll rosszul neki, így mostanában elég sok bántást kap ez miatt. Tegnap egy rajongó töltött fel instagramjára egy képet, amely Selről a We Day-en készült, és melyhez egy rosszakaró nem túl kedves megjegyzést tett. Selenának úgy tűnik kezd ezzel betelni a pohara, és elég indulatosan válaszolt az utálkozó kommentjére, teljesen jogosan:

@laurenvb094: mmm… @selenagomez edzened kéne. Kérlek ne egyél több gyors kaját.

Ő egyáltalán nem kövér… de ő egy színésznő, hangolnia kellene a testét,ebben a szakmában sajnos fontos a megjelenés, én csak azt mondom hogy edzenie kellene, ebben nincs semmi rossz.

@selenagomez: Gusztustalan vagy. ÉN VAGYOK ebben a szakmában, és egyáltalán nem érdekel hogy  “ők” vagy te mit mondasz. Nem kell mást tennem, csak szeretnem magamat, és gondoskodni a munkámról, a rajongóimról, a családomról és a barátaimról.

És igenis szoktam edzeni. Nincs jogod megmondani bárkinek is hogy mit kéne vagy éppen nem kéne tenniük

@laurenvb094: LOL OK… Sajnos a megjelenés minden Hollywoodban,csak mondom, hogy ha lényeges akar maradni, és jobb szerepeket kapni figyelnie kell magára… ez a szakma brutális

@selenagomez: Kérlek, letilthatnánk ezt a személyt, aki azt hiszi tudja mi Hollywood?

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír DÁTUM: 05.01. 02:20


tbt

Már megszokhattuk, hogy egy csütörtök sem telik el tbt képek nélkül. Ezúttal 2 több évvel ezelőtti fotót kaptunk, illetve egyet Dubaiból, melyen Sel és barátai vannak, és egyet az In Dubious Battle forgatásáról, melyen Selena Kimberly Crandal színésznővel látható.

   

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 05.01. 02:03

Page 1 of 1512345...10...Last »