AMAZING-SELENA.COM


Ma is készítettem Nektek néhány új menüt. Most a Selena – Érdekességek és a Selena – Stílus modulokba kerültek fel újak! :)

 

Randi tippjei
J gyűrű
Tetoválások
Nutella
Szépség és tökéletesség

2014. 12. 17. 20:21kepek

Ma 3 darab képet kaptunk másoktól, akik Selenával/Selenáról töltöttek fel a képet. Selena asszisztense is feltett egyet. Tegnap este fele pedig kedvencünk is feltöltött egyet az Instagramra, melyhez egy zene hangjegyet írt.

 

  

 

  

2014. 12. 17. 18:55Mint ígértem, hozok új menüket, a mai napra kettő esett most. Az egyik egy letöltés – így az összes eddig megjelent album már fent van! -, a másik pedig a Selena – Érdekesség menübe tartozik!

 

Kiss & Tell letöltése
Szíves köröm

2014. 12. 16. 18:21dec15

Selenát tegnap lekapták a paparazzik, amint a JFK Nemzetközi Reptérre siet, hogy elérje a New York-i járatot. Ismét a természetesen göndör hajával mutatkozott, valamint egy rajongói kép is előkerült, egy fiú pedig feltöltött egy videót, melyről azt mondja, hogy Selena elvette a telefonját és ezt a videót készítette el.

 

  

 

  

 


2014. 12. 16. 17:15decdizi

Nos, mint tegnap írtam, hamarosan felkerül az új design…tegnap ihletem sem voltés készült pár design, de hát nem az igaziak voltak. Ma viszont haza értem, elkezdtem ezt…és ez lett belőle! :) Nekem nagyon tetszik, mindig is imádtam a rózsaszín-lila szín összeállítást! Azért nem tettem fel egy karácsonyi sémát, mert úgyis mindenhol az van és igazából az annyira sablonos…meg mindjárt szilveszter meg újév, stb…nem akarok most designokkal bajlódni hetente. Szóval olyan külsőt választottam amely minden évszakra/eseményre/ünnepre megfelelő. Persze Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek, Karácsonykor természetesen fogok kedveskedni Nektek ezzel-azzal :) Most hozom a frisseket, meg néhány új menüt is! Véleményeket a designról a chatbe várok! :)

2014. 12. 16. 16:54dec13

Sziasztok! Ismét volt egy kis kimaradás, de a mai napon tudtam már mindent pótolni. Az új designt is elkezdtem már, ma fel is került volna, de nekem nem tetszik, szóval majd legközelebb ha lesz ihletem :) Azért nem jelentkeztem mert, mint írtam, egyrészt az iskola miatt, plusz dolgozom és ráadásul hamarosan itt vannak az ünnepek, de szerencsére nem sok mindenről maradtam/maradtunk le. Selena december 13.-án Taylor Swift születésnapján vett részt, felkerültek instagram képek Sel-től és róla is másoktól. Részt vett a ChristmasLand” koncerten, december 9.-én lekapták, ahogy a stúdióba fut be, valamint Alfredo Flores által megjelent az AMA Napló! Már nagyon sokszor megnéztem és mindig megkönnyezem! :’)

 

A képeket ITT, a galériában tekinthetitek meg!

2014. 12. 15. 19:42koncert

Justin és Selena a tegnapi napon együtt jelent meg egy biblia órán. Ha már Justin Bieber, akkor mit szóltok a kiszőkített hajához? Szerintem annyira nem áll jól neki, mint amennyire ő hiszi, várom, hogy újra a régi haját lássam! :) Egyébként Jelenával ott volt még két barátjuk is. Justin fehér sapkában van, Selena pedig a színpad előtt ugrál.

 

 

 

 

2014. 12. 08. 21:05ama

Előkerült egy új kép még az AMA előtti showról. Valamint néhány kisebb hírrel és interjúval is szolgálhatok:

 

  

 

  • Selena a 7. a Bing keresőlistájában, mégpedig a “A legtöbbet keresett Top 10 zenész” kategóriában
  • December 3.-án Selena (vagy asszisztense?) új ikont váltott Instagrammon, mely még 2013-ban, a Stars Dance fotósorozatánál készült
  • Selena vadiúj szólója, a “Heart Wants What It Wants’ már a Top 10-ben van a Billboard Top 100-ban
  • 2014-ben Justin és Selena képe lett a 2. legtöbbet lájkolt kép az Instán (kép)
  • Szavazzatok Selenára a “Legjobb dal 2014-ben” kategóriában, a “HWWIW”-ra, ITT!

 

Selena ebben az interjúban legújabb daláról, a “HWWWIW”-ról beszélt, Taylor Swift-ről, valamint arról is beszélt, hogy mit kaphatunk tőle a jövőben.

2014. 12. 08. 20:57dec05

Selena december 5.-én részt vett a “March of Dimes Celebration of Babies”, Hollywood-i Díszebédjén, ahol Jennifer Anistonnal is találkozott, akiért 8 éves kora óta rajong. A következő képek kerültek elő az eseményről:

 

  

2014. 12. 08. 20:40sg

Ismét kimaradt pár nap, de elég húzos heteim vannak, de amint lemegy ez a hét újra jövök a napi többszöri frissítéssel. Ma kezdjük a közösségi oldalakra feltöltött képekkel. Selena az utóbbi napokban is elhalmozott minket a képeivel, például egyik legjobb barátja is házasodott – erről is töltött fel képet. Valamint ismét kaptunk egy stúdiós képet és egy utazás során készítetett is (ez mai). Selena pedig részt vett december 5.-én a “March of Dimes Celebration of Babies” megjelenésén, ahol Jennifer Anistonnal kapcsolatban töltött fel egy képet.

 

  

 

  

 

  

2014. 12. 08. 20:31