sissy

Selena jelenleg otthon van, Texasban, és a családtagjaival kerültek elő képek, valamint Selena is töltött fel képeket, például Gracie-vel is és videó is került fel! :) Selena nagyon aranyos ebben a mikulás sapkában :D Gracie pedig már milyen nagy! Hamarosan 2 éves lesz! :)

 

   

 

Selena ezeket írta képeihez:

 

1. kép: Sissy és én #egyéletre

2. kép: Olyan sok generáció :)

3. kép: Texas kötelesség ezzel a csajjal @ashley_cook #ezalegcsodálatosabbpillanat #kivévearepülőtér

 

   

 

A videót ITT megtekintheted.

2014. 12. 21. 19:39design

Tegnap jelezte nekem valaki a chatben, hogy nála az új design óta nem jelennek meg a frissek (tehát a fősáv). Nálam jó volt (laptopon), de telefonon teljesen le kellett görgetnem a lap aljára, hogy lássam őket. Készítettem egy új témát – és vele együtt egy új designt, így most már jó lesz. Sajnos az új téma miatt az eddigi frisseknek törlődnie kellett…de az elmúlt pár napban nem is igazán volt friss hír Selenáról…még pár apróságot elintézek az oldalon és hozom is a frisseket, hiszen Selena jelenleg otthon, Texasban van! :)
  
U.I. (18:45): A designról annyit, hogy jó sok félét elkezdtem, mire kialakult ez. Nekem nagyon tetszik, Selena gyönyörű, mint mindig és én imádom ezeket a színeket! Most egyszerű lett, de az elkészítése mégsem volt annyira egyszerű, mint amennyire tűnik. Újra kellett kódolnom az egész oldalt, amely wordpressben van és bevallom, hogy én semmit sem tudok a wordpressről, szóval általában csak ámulni-bámulni szoktam :D Délben kezdtem, most 7 óra lesz. Még van pár kisebb átalakítás, de ha végre jó lesz minden, akkor megérte! :D

2014. 12. 21. 17:15