AMAZING-SELENA.COM
Drew Chadwick: “Belezúgtam Selena Gomezbe”

Drew Chadwick, az Emblem 3 nevű zenekar egyik tagja, (akik Selena Stars Dance turnéján voltak az énekesnő előzenekarja) a PopCrushnak adott interjút, melyben elárulta, Selena inspirálta legújabb kislemezét, a ‘Sweetest Thing’-et (magyarul Legédesebb Dolog), sőt azt is megtudhatjuk hogy a fiú belezúgott Selbe, és egy verset is írt neki:

“Én is nagyon izgatott vagyok. A háttérsztorija igazából elég érdekes (nevet). Selena Gomezzel voltam turnén 2013-ban, és igazság szerint én még sosem találkoztam olyan hírességgel mint ő azelőtt, elvarázsolt a jelenléte. Gyakorlatilag belezúgtam. Azóta nem sokat tudtam vele beszélni, leginkább csak az arénák folyosóin találkoztunk, én pedig arra gondoltam “Tudod mit? Jó író voltam. Talán írnom kéne neki egy verset, vagy valamit, az menő lenne.” Mert rájöttem “Ha tetszek neki értékelni fogja a jó költészetet, és ha nem, akkor pedig úgy sem számít…” Szóval megírtam neki a verset, és visszagondolva, eléggé elpirultam amikor felolvastam neki, mert ez elég kínos (nevet). Ennek a versnek az első sora az első a “Sweetest Thing” szövegében, ami pontosan pár nappal azután íródott hogy megírtam a verset.”- Drew Chadwick

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, interjú DÁTUM: 03.26., 20:56

Forgatási és rajongói kép

RaRa előző posztja óta újabb TBT-és rajongó kép került elő, illetve James Franco is feltöltötte a már megjelent forgatási képet, csak ezúttal felirattal. A rajongó a kép alá leírta a találkozásuk történetét is:

#tbt találkozás Selena Gomezzel (én vagyok a kék pólóban) Na szóval néhány éve épp jöttünk vissza a nyaralásunkról, amikor ki kellett mennünk a mosdóba, szóval megálltunk egy benzinkúton/gyorsétteremben, amikor a nagymamám meglátta Selt, én pedig azt mondtam; Kíváncsi vagyok az anyukája tudja-e hogy ilyen sok fiúval van itt. A nagymamám pedig azt mondta hogy nagyon szép lány a fiúkkal körülvéve. Szóval a nagymamám mondani akart valamit, de akkor az unokatestvérem, Olivia azt mondta: ‘Nem, ő Alex” (Selena Gomez) és odaszaladt az anyukámhoz (aki épp a mosdót használta) és azt mondta neki,hogy “Alex itt van”.!!! Az anyukám kijött, és mind odasétáltunk Selenához, aki azt kérdezte szeretnénk-e ételt.Az anyukám erre azt felelte hogy nem, és megkérdezte hogy ő-e Alex a varázslókból. Igen-el felelt. Kértünk tőle közös képet, azután megölelt, és aláírt nekem egy papírzacskót :) Anyával,Briannal,Oliviával és Chloeval mind találkoztunk Selenával és csináltunk pár képet is! Mondjuk én elég szégyenlős voltam. Ez volt az első alkalom hogy találkoztam Selenával, a második alkalom meg akkor volt, amikor anya,Ms Stacy,Jewell és én Los Angelesben voltunk a High School Musical 3 premierjén, és amikor sorban álltunk popcornért, anyukám végig beszélgetett Selel. Aztán a biztonsági őrei elkísérték, de mi nem is tudtuk hogy Selena volt, mindaddig amíg egy hölgy el nem mondta nekünk :) Mindkétszer nagyon kedves volt hozzám. Elég bolondok voltunk, mert csak popcornt akartunk! Nagyon szeretlek Selena, szeretnék veled mégegyszer találkozni!!! És az unokatestvéreim között én vagyok az egyetlen barna hajú! :) – @victoriaswiftie4life

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.26., 20:38

Rajongói képek és forgatási kép

Ma már hoztam Nektek rajongói képeket, amelyek tegnap készültek, azonban még egy felkerült a netre, valamint két ‘tbt’-s rajongói kép is.

  

Azt is leírtam már Nektek, hogy Selena jelenleg Atlantában van, forgatja a legújabb filmjét James Franco-val. Talán ezért is van róla mostanában kevés hír. Erről előkerült egy forgatási kép, Selena csodásan néz ki rajta! :)

  

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.26., 19:46

Videók

Tegnap este felkerült egy videó még a februári Vanity Fair Oscar partiról. Selena is feltűnik benne, de csak pár másodperc erejéig. Selena épp beszélget valakivel, 3:15-től láthatjátok.

Valamint most egy friss videóval jövök, ugyanis ez ma érkezett, Gigi Hadid-nak (Selena egyik barátja) volt egy interjúja, ahol kedvencünket is megemlítette (1:55), még Dubai során, mégpedig ezt mondta:

“Selena is velünk volt, őt egy kis ideje ismerem, azonban a barátom már hosszú ideje ismeri őt, mert ő Justin barátja is, és ennyi az egész. Nagyon jó volt, hogy sok barátom összegyűlt, és ez igazán különleges volt, mármint szerintem az, hogy így együtt lehettünk.”

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, interjú, videó DÁTUM: 03.26., 12:35

Vegyes képek

Selena ma hajnalban feltöltött egy képet kétszer, két különböző leírással, majd törölte. A fotón Natt Wolf-fal látható, akivel a Behaving Badly című filmben dolgozott együtt. A képekhez ezt írta:

Olyan izgatott vagyok, hogy újra együtt dolgozhatok az én Bub Nat-emmel, hangolunk. (1. kép)

Akkor ezek szerint lesz Behaving Badly 2? Szerintetek?

2. kép: Tipikus mély mondanivaló kéne ide

  

Selena jelenleg Atlanában, Georgia államban van, mert James Franco-val forgatják a “Bizonytalan csatában” című filmet. Egyelőre forgatási képek nincsenek, csak rajongói fotók kerültek elő:

  

Bahari nevű felhasználó posztolt egy képet, melyen Miss Gomez is látható. A lány azt a leírást adta a képhez, hogy ‘Boldog szerdát’. Végül pedig a Radio Disney posztolt egy képet Instára, melyről megtudjuk, hogy Zedd és Selena közös dala, az ‘I Want You To Know’ első helyezést ért el a listájukon!

  

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.26., 12:25

Instagram képek

Selena 1 órája feltöltött egy személyes képet az Instagramjára, melyen két darab üzenet olvasható. Az egyik édesapjától a másik pedig édesanyjától. Selena a következő bejegyzést írta a képhez:

A legjobb érzés a világon. Film forgatás első napja

Az üzeneteket lefordítottam Nektek, hátha valaki nem érti:

Apukájától:
“Minden másodpercben Isten emlékszik Rád, minden percben Isten megáld Téged, minden órában Isten vigyáz Rád, mert én mindennap azért imádkozom, hogy Isten vigyázzon Rád.”

Anyukájától:
“Legyen jó az első forgatási napod! Szeretlek”

  

A film egyébként valószínűleg a “Bizonytalan csatában” című film, amit James Franco-val közösen forgatnak. (Franco-ék egyébként már elkezdték!)

A ‘Hotel Transylvania 2′ idén ősszel érkezik. Erről egy visszaszámlálós képet kaptunk, ugyanis pontosan 6 hónap van hátra! Az animációs film hivatalos Insta oldala ezt írta a képhez:

“Készüljetek a visszaszámlálásra! #HotelT2 szeptember 25.-én lesz a mozikban!

  

És végül egy kisebb hír: A Selena modult frissítettem, a modulokat újra írtam/írom, jelenleg feltöltés alatt áll. Szeretném őket jobban kibővíteni, valamint új képeket hozni hozzá és minőségileg és mennyiségileg a legjobbat/legtöbbet adni. Az alapok lassan már készen vannak.

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek, oldal DÁTUM: 03.25., 19:11

Szavazz Selenára!

Az oldalsó modul első menüpontja egy szavazás a Nickeloden Kid’s Choice Awards-ról. A szavazás március 28.-án ér majd véget, Selenára annyiszor lehet szavazni, akárhányszor csak szeretnénk! Kijön a ‘Köszönjük a szavazást!’ ablak, le x-eled, majd újra szavazhatsz! Ha a képre kattintasz, már voksolhatsz is kedvencedre:

Egyébként tegnap kitettem a PopCrush szavazását, melyben sajnos Miley győzőtt, így Selena nem jutott tovább a következő fordulóba..

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, szavazás DÁTUM: 03.25., 15:10

Interjú Candicel

Ahogy tegnap este írtam, Candice is készített egy interjút Selenával, ami nemrég youtube-ra is felkerült. Miss Gomez nagyon jó kedvű volt a beszélgetés közben, válaszolt rajongóknak telefonon keresztül, beszélt Zeddről, testvéréről Gracieről,  Iggy Azalearól és közelgő albumáról is. Sel elárulta, hogy az egyik legcsodálatosabb érzés testvérnek lenni, és hogy a nagy korkülönbség is inkább pozitív hatással van a kapcsolatukra, mert így olyan, mintha egy menő nagynéni lenne, és legalább nem kell majd a fiúkon vitatkozniuk…remélhetőleg. Sőt, azt is megtudhatjuk, hogy szülei még sosem bízták Selenára kishúgát, ám ő ezért nem hibáztatja őket, mert valószínűleg éjfélig nézne vele filmeket, és cukorral és kólával tömné. Természetesen új albuma és Zedd is szóba került, akit így jellemzett:

“Aranyos kis német, gyönyörű szemekkel”

A műsorba rajongók is betelefonálhattak, akikkel Sel beszélt pár mondatot, és válaszolt néhány kérdésükre. Ezekből a válaszokból megtudhatjuk, hogy Selena imádja a csizmákat, és elég sok található meg belőlük a szekrényében, illetve hogy ha választania kéne magának egy testvért, persze csak Gracien kívül, valószínűleg Scarlett Johanssont választaná, mert olyan nagy testvért szeretne, akitől tanulhatna.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, interjú, videó DÁTUM: 03.25., 11:22

Hamarosan; Interjú Candicel

Selena pár napja a Radio Disney stúdiójában járt. Hétvégén már nyilvánosságra jött az Alli Simpsonnal készített interjú, ám Sel nem csak vele beszélgetett aznap. Twitteren nem rég jelentették be, hogy hamarosan megkapjuk a Candicel készített interjút is, sőt még 4 új fotóval is tudok szolgálni.

” Legközelebb Selena Gomez jön! Beszélni fog a daláról Zeddel, és válaszol majd a kérdéseitekre!” – Candice

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, interjú, képek DÁTUM: 03.24., 21:56

Két kisebb hír

Még ma lehet szavazni a ‘Pop Crush’ versenyén! Selenátorok, szavazzatok Selenára, ugyanis Miley majdnem 10%-kal vezet (jelenleg). Ma fog lezárulni (itteni idő szerint este) a verseny, és ha Sel nyer, akkor lesz vele még egy forduló!

SZAVAZOK

Egyébként Selena tegnap az Ellen Showban vendégeskedett (Közelgő események menüpont!), erről jelentleg nincsen még kép, se videó, de remélem, hogy hamarosan felkerülnek!

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, szavazás DÁTUM: 03.24., 14:19

Page 1 of 41234