Hárman vagyunk!

   
   
   
   

20/16


neok

Ismét megjelent egy új kép az Adidas NEO tavaszi/nyári kollekciójához. Egyébként ha olvastátok az eddigi bejegyzéseinket, akkor tudjátok, hogy meglehet nyerni Selena NEO kollekcióit, ha készítesz egy tengerpartot, csupán a kreativitásod a lényeg. Ezt a kollekciót is meglehet nyerni, ha elég bátrak vagytok és erős a fantáziátok. ITT olvashattok róla bővebben!

    

Írta: RaRa, Mikor? 04.19. 22:57
foto

Ismét új képek jelentek meg a mexikói útról. A bejegyzésekből arra következtettem, hogy Selenáék már jönnek haza, hiszen múlt idővel írtak a képekhez. Justin Tranton és Raquelle Stevens töltött fel most képeket az útról. (1-2. kép) Valamint a Radio Disney is feltöltött egy fotót az instára (3. kép). Végül pedig egy fotósorozat képet kaptunk, legalábbis én annak nézem, de ez nem Jake Bailey fotósorozata, hanem Mario Testino készítette ezt a képet, Selena pedig egy szál törölközőben pózol (4. kép)

A képekhez egyébként ezeket írták:

“Az eddigi legjobb utazás. Nagyon szépen köszönöm @selenagomez.. Ez túlságosan szép volt, inspiráló és produktív. És köszönöm @imjmichaels, hogy végig a bűntársam voltál. Sok-sok szeretet – Justin Tranton” (1. kép)

“Legközelebbig…a legjobb kollégák a világon!! – Raquelle Stevens” (2. kép)

“Selena elbújt a számolós lapunk mögé..Eltudjátok hinni, hogy már csak 6 nap maradt az RDMA-ig? – Radio Disney” (3. kép)

“Törölköző sorozat 73, Selena Gomez. #MarioTestino #Törölközősorozat @SelenaGomez – Mario Testino” (4. kép)

    

Selena is megosztotta a fotósorozat képet azzal a szöveggel, hogy “Rp”.

    

Írta: RaRa, Mikor? 04.19. 22:44
Múltkor nézegettem az oldalt és azt vettem észre, hogy a főoldalon kívűl minden máshol elcsúszik a fejléc és csíkokat hagy maga után, stb… Úgyhogy pár nappal ezelőtt kódoltam/csináltam egy új designt, más sablonra, most fejeztem be véglegesen. Mostanában megszokhattátok a “hivatalos” stílust, de szerettem volna most már valami egyedit alkotni..tényleg..mert azt vettem észre, hogy kb minden 2. oldalon olyanfajta stílus van.. a fejlécekkel próbáltam mást alkotni akkor, de hát remélem ez is elnyeri a tetszéseteket! :D Kicsit másabb, kicsit szokatlan, de én nekem nagyon bejön :D Remélem Fanninak és Fannynak is, ők még nem tudják :D Egyébként amikor megláttam ezt a képet Selenáról, tudtam, hogy egyszer majd felkerül..és tádámm..ó, és azért lett most ilyen színes, hogy feldobja a szürke hétköznapokat! Most már tényleg nem lesz design váltás az elkövetkezendő hetekben, hiszen (a sokszor elmondott) érettségim lesz mindjárt, valamint ezzel nagyon sokat szenvedtem és ez ilyen tavaszias/nyárias, szóval egyelőre marad ez.. :D A színeit imádom, engem nagyon feldob, egyre jobban várom a nyarat :D Egy kis apróság még: Selena projektjeinél, ha rámentek a képekre, akkor kiadja, hogy pontosan mi az :) Ó, és az elit képeket is végre valahára lecseréltem, valamint az oldalnak nem kéne elcsúsznia, remélem senkinél sincs csúszás, leellenőriztem Mozzillában és Chromban is (ez az ajánlott böngésző!!) és elvileg tökéletes mindenhol. Kivéve telefonon. Ott az oldalsó modulok kivándorolnak jobb oldalra, de minden olvasható! :D Jövök is a friss hírekkel, mert láttam Selena új fotósorozatát is… :)

Írta: RaRa, Mikor? 04.19. 22:29
040

Selena változatlanul Mexikóban tartózkodik, ahol barátaival pihen. Tegnap például quadozni mentek, melyről kaptunk pár személyes képet is. Az egyiket (1. kép) Selena osztotta meg instagram oldalán, a többit a barátai töltötték fel.

“Hagytam, hogy ez az őrült vezessen engem ma az ATV-n és nem volt valóságos” – @courtneyjbarry (2. kép)

“Egy életre szóló emlékek” – @raquellestevens (3. kép)

“Ez egy jó nap volt” – @tmarie247 (3. kép)

    

Illetve kaptunk még egy fotót, amelyet az egyik rajongó készített Selenáról a napokban, Sayulitaban, Nayaritban, Mexikóban.

    

Írta: Fanni, Mikor? 04.19. 13:53
Unity

Több másik híresség mellett Selena lesz az egyik narrátora a 22-én megjelenő Unity című dokumentum filmnek. Mivel már csak 3 nap van a megjelenésig kaptunk egy promóciós posztert illetve egy képet, melyen néhány narrátor, köztük Miss Gomez fotója is látható.

   

Írta: Fanni, Mikor? 04.19. 13:29
038

Selena még mindig barátaival pihen Mexikóban. Ma már hoztunk néhány paparazzi képet tegnapról, amikor Sel napozott és fürdött a medencében. Most szintén erről a napról kaptuk pár új fotót, ezúttal Selenáék a tengerparton láthatók. Sajnos a képek nem a legjobb minőségűek. Egyébként pedig én személy szerint nevetségesnek tartom a Selenát kövérnek nevező és kigúnyoló embereket… Ha valaki már nem egészségtelenül csont és bőr, akkor már nem is jó? Selena még pár plusz kilóval is az egyik legdögösebb nő a hírességek között!

   

A pihenés közben Miss Gomez persze a rajongókra is szakít időt. Két szerencsés lánnyal képet készített egy szórakozó helyen, illetve az utcán egy videót is csinált egy rajongóval.

   

Írta: Fanni, Mikor? 04.18. 23:37
kh

Most néhány kisebb hírrel jövök. Selena ma feltöltött egy képet az Instagram profiljára, melyhez a következőt írta:

“Elhatároztuk, hogy családként jövünk Mexikóba, hogy insipálódjunk….Pontosan ez történt. #mosthagydhogyazenebeszéljenmagáról” (1. kép)

A képet később Hit Boy is megosztotta, ő a következőt írta hozzá:

“Ma Mexikóban….zoomolás” (2. kép)

   

David Henrie-nek feltettek egy Selenával kapcsolatos kérdést a Twitteren, melyre válaszolt is! A következők hangzottak el:

“Hogyan írnád le a kapcsolatodat Selenával?”

David: “A kapcsolatunk jó, még mindig jó barátok vagyunk.”

Végül pedig szeretnék gratulálni Selenának, ugyanis elérte a 28 millió követőt Instagrammon!

Írta: RaRa, Mikor? 04.18. 10:35
jakuzzi

Selena tegnap ismét fürdőruhát öltött, ugyanis barátaival ismét napozni, fürdeni voltak. Azonban most nem a tengerparton, hanem Selena házánál, Mexikóban. Kedvencünk jakuzzizik is, a pincérek pedig italt és ételt szolgálnak fel nekik. Ugyanazt a fürdőruhát viselte, amit 16.-án, Fanny erről már hozott képeket tegnap. A képek nem annyira jó minőségűek, de mintha Selena arcán valamilyen grimasz lenne, mikor ment el a nyugágyaktól, vagy Ti nem látjátok? :D

   

Írta: RaRa, Mikor? 04.18. 01:23
selg

Újabb képek kerültek elő tegnapról, melyeket mások töltöttek fel Selenáról. Például Justin Tranter, vagy asszisztense Marie. A képek Mexikóban készültek.

   

Írta: RaRa, Mikor? 04.18. 01:08
tbt

Úgy tűnik, egy csütörtök sem maradhat el tbt kép nélkül. Ezúttal Selena énektanára, Stevie Mickey osztott meg egy kicsit régebben, valószínűleg pár hete/hónapja készült képet. Elgar Johnson is feltöltött két képet. Az egyik fotó a 2013-as ID Magazin fotósorozatából való, a másikon pedig azt láthatjuk, hogy Selena az ID Magazin mostani számában is szerepel, szintén az előbb említett fotósorozat egy képével. Végül a magazin ügynöksége osztott meg egy fotót instagram oldalán.

“Különleges napok #tb @translucentbrownsugar @selenagomez” – @steviemackey (1. kép)

” #tbt amikor #selenagomez lazult és gyönyörű volt az @i_dmagazine számára általam és #scotttrindle által” – @elgarjohnson1 (2. kép)

“Káprázatos #selenagomez az #új számában az #idmagazinnnak általam és #scotttrindle által #előősz” – @elgarjohnson1 (3. kép)

” Selena Gomez az i-D-ben a @selenagomez a Barbie mellett” – @id_magazine (4. kép)

   

Írta: Fanni, Mikor? 04.17. 21:01