AMAZING-SELENA.COM
Holnap iHeart Radio Music Awards

Holnap este 8-kor kerül megrendezésre az iHeart Radio Music Awards, melyen Selena és a Selenátorok is jelöltek. A Z100NewYork rádió egy képet osztott meg Selenáról a díjátadóval kapcsolatban illetve az alábbi üzenetet fűzte hozzá:

“#Selenátorok: Más is HALDOKLIK hogy megtudja, vajon Selena Gomez viszi-e haza az #iHeartAwards ‘Legjobb Rajongói Tábora‘-nak járó díját? Holnap kiderül. Az iHeart Radio Music Awards élőben a NBC TV-én holnap este 8-kor!” – @z100newyork

Sajnos egyenlőre nem tudni hogy Selena részt vesz-e majd a díjátadón, ugyanis jelenleg Bostwickben forgatja legújabb filmjét, az ‘In Dubious Battle‘-t.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.28., 18:32

‘In Dubious Battle’ forgatásán

Végre több friss képet is kaptunk Selről, ugyanis előkerültek az első paparazzik által készített forgatási képek James Francoval közös filmjéről, az ‘In Dubious Battle‘-ről, amit Bostwickben, Georgiaban vesznek fel. A képeken Selena a filmbeli jelmezét viseli, ami azért ilyen régies, mert a történet a 30-as években játszódik. Azt is megfigyelhetjük a fotókról, hogy Miss Gomez szinte nem is visel sminket, (vagy ha igen, akkor nagyon natúrat) de ez nem is gond, hisz ő így is gyönyörű.

A paparazzi képek mellett még egy forgatási képet kaptunk a filmről, melyet először Analeigh Tipton, majd később maga Selena is megosztott.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 03.28., 10:30

Új rajongói kép és Nine Zero One szalon plakát

Selena körül mostanában elég nagy a csend, valószínűleg az ‘In Dubious Battle‘ forgatásai miatt, de azért időről időre kapunk 1-1 friss képet. Most egy Atlantában, a mai forgatáson készült rajongói képet hoztam. (2. kép)
Selena köztudottan az egyik törzs vendége a ‘Nine Zero One‘ szalonnak, így sok más oda járó híresség mellett ő is felkerült a szalon Stílus poszterére. (1. kép)

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.27., 18:36

In Dubious Battle forgatási képek

Tegnap már elhoztuk nektek az első forgatási képet az “In Dubious Battle“-ről, (magyarul Bizonytalan Csata) amit Selena James Francoval és Nat Wolfal épp Atlantában forgat. Ezt a fotót kétszer is megosztottuk az oldalon, ám csak most került elő mindenféle felirat nélkül. Ezen kívül még további 2 képet is kaptunk, amelyek ugyanakkor készültek mint az első.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 03.27., 10:25

Újabb TBT-és képek

Úgy tűnik a TBT-és csütörtököt nagyon sokan kihasználták, akiknek volt régi képe Selről. Már tegnap is hoztunk egy pár rajongói képet, de ma reggelre is maradt, illetve egy riporter, és a We Own The Night turné egyik háttérénekese is töltött fel képet.
Riportertől (2. kép):

 “#TBT A gyönyörű Selena Gomezzel!  Nem tudod nem a szakállamat bámulni,igaz?” – @Brodie957

We Own The Night turnéról (3. kép):

“#tbt az első We Own The Night Turnés koncertünkre!!”- @LindseyHarper

A Radio Disney is feltöltött egy fotót melyen Sel és Zedd is szerepel, ugyanis az ‘I Want You To Know‘ 3. volt listájukon tegnap este

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.27., 10:05

‘Drac csapata visszatér’

Kaptunk egy új promóciós posztert a Hotel Transylvania 2. részéhez, ami idén ősszel érkezik a mozikba, 3D-ben. A képen Dracula, Mavis és a többi szörny látható, alatta pedig a “Drac’s Pack Is Back” (Drac csapata visszatér) felirat olvasható. A képet később Selena is megosztotta twitterén a poszteren látható felirattal

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 03.27., 09:55

Drew Chadwick: “Belezúgtam Selena Gomezbe”

Drew Chadwick, az Emblem 3 nevű zenekar egyik tagja, (akik Selena Stars Dance turnéján voltak az énekesnő előzenekarja) a PopCrushnak adott interjút, melyben elárulta, Selena inspirálta legújabb kislemezét, a ‘Sweetest Thing’-et (magyarul Legédesebb Dolog), sőt azt is megtudhatjuk hogy a fiú belezúgott Selbe, és egy verset is írt neki:

“Én is nagyon izgatott vagyok. A háttérsztorija igazából elég érdekes (nevet). Selena Gomezzel voltam turnén 2013-ban, és igazság szerint én még sosem találkoztam olyan hírességgel mint ő azelőtt, elvarázsolt a jelenléte. Gyakorlatilag belezúgtam. Azóta nem sokat tudtam vele beszélni, leginkább csak az arénák folyosóin találkoztunk, én pedig arra gondoltam ‘Tudod mit? Jó író vagyok. Talán írnom kéne neki egy verset, vagy valamit, az menő lenne.’ Mert rájöttem ‘Ha tetszek neki értékelni fogja a jó költészetet, és ha nem, akkor pedig úgy sem számít…’ Szóval megírtam neki a verset, és visszagondolva, eléggé elpirultam amikor felolvastam neki, mert ez elég kínos (nevet). Ennek a versnek az első sora az első a “Sweetest Thing” szövegében, ami pontosan pár nappal azután íródott hogy megírtam a verset.”- Drew Chadwick

Az interjú közben megkérdezték Drew-t, hogy mi volt Selena reakciója a versre:

“Nagyon édes volt. Úgy értem, azt mondtam: ‘Van valamim a számodra’ és rázúdítottam. Az anyukája pedig végig ott állt, és látta az egészet (nevet). De igen, nyilván nem működött (nevet). De végül lett belőle egy jó dalom. Ki tudja, talán meghallja a számot, és azt mondja: ‘Úristen, ez az a vers amit 2 éve írt nekem.’ Vagy az is lehet hogy már teljesen elfelejtette”

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, interjú DÁTUM: 03.26., 20:56

Forgatási és rajongói kép

RaRa előző posztja óta újabb TBT-és rajongó kép került elő, illetve James Franco is feltöltötte a már megjelent forgatási képet, csak ezúttal felirattal. A rajongó a kép alá leírta a találkozásuk történetét is:

#tbt találkozás Selena Gomezzel (én vagyok a kék pólóban) Na szóval néhány éve épp jöttünk vissza a nyaralásunkról, amikor ki kellett mennünk a mosdóba, szóval megálltunk egy benzinkúton/gyorsétteremben, amikor a nagymamám meglátta Selt, én pedig azt mondtam; Kíváncsi vagyok az anyukája tudja-e hogy ilyen sok fiúval van itt. A nagymamám pedig azt mondta hogy nagyon szép lány a fiúkkal körülvéve. Szóval a nagymamám mondani akart valamit, de akkor az unokatestvérem, Olivia azt mondta: ‘Nem, ő Alex” (Selena Gomez) és odaszaladt az anyukámhoz (aki épp a mosdót használta) és azt mondta neki,hogy “Alex itt van”.!!! Az anyukám kijött, és mind odasétáltunk Selenához, aki azt kérdezte szeretnénk-e ételt.Az anyukám erre azt felelte hogy nem, és megkérdezte hogy ő-e Alex a varázslókból. Igen-el felelt. Kértünk tőle közös képet, azután megölelt, és aláírt nekem egy papírzacskót :) Anyával,Briannal,Oliviával és Chloeval mind találkoztunk Selenával és csináltunk pár képet is! Mondjuk én elég szégyenlős voltam. Ez volt az első alkalom hogy találkoztam Selenával, a második alkalom meg akkor volt, amikor anya,Ms Stacy,Jewell és én Los Angelesben voltunk a High School Musical 3 premierjén, és amikor sorban álltunk popcornért, anyukám végig beszélgetett Selel. Aztán a biztonsági őrei elkísérték, de mi nem is tudtuk hogy Selena volt, mindaddig amíg egy hölgy el nem mondta nekünk :) Mindkétszer nagyon kedves volt hozzám. Elég bolondok voltunk, mert csak popcornt akartunk! Nagyon szeretlek Selena, szeretnék veled mégegyszer találkozni!!! És az unokatestvéreim között én vagyok az egyetlen barna hajú! :) – @victoriaswiftie4life

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.26., 20:38

Rajongói képek és forgatási kép

Ma már hoztam Nektek rajongói képeket, amelyek tegnap készültek, azonban még egy felkerült a netre, valamint két ‘tbt’-s rajongói kép is.

  

Azt is leírtam már Nektek, hogy Selena jelenleg Atlantában van, forgatja a legújabb filmjét James Franco-val. Talán ezért is van róla mostanában kevés hír. Erről előkerült egy forgatási kép, Selena csodásan néz ki rajta! :)

  

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.26., 19:46

Videók

Tegnap este felkerült egy videó még a februári Vanity Fair Oscar partiról. Selena is feltűnik benne, de csak pár másodperc erejéig. Selena épp beszélget valakivel, 3:15-től láthatjátok.

Valamint most egy friss videóval jövök, ugyanis ez ma érkezett, Gigi Hadid-nak (Selena egyik barátja) volt egy interjúja, ahol kedvencünket is megemlítette (1:55), még Dubai során, mégpedig ezt mondta:

“Selena is velünk volt, őt egy kis ideje ismerem, azonban a barátom már hosszú ideje ismeri őt, mert ő Justin barátja is, és ennyi az egész. Nagyon jó volt, hogy sok barátom összegyűlt, és ez igazán különleges volt, mármint szerintem az, hogy így együtt lehettünk.”

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, interjú, videó DÁTUM: 03.26., 12:35

Page 1 of 41234