Sziasztok! Egy hónapja már eltűntünk, igyekszem magyarázni. Nekem alkalmassági vizsgán kellett részt vennem, érettségi projektet csinálok, tanulok gőzerővel, mert idén érettségizem..Fanny még januárban azt mondta, hogy csak februárban ér rá, azóta nem igen beszéltem vele, őszintén szólva, de majd rákérdezem, hogy most mi a helyzet.

Azt a gond, hogy nekem rengeteget kell tanulnom. Imádom Selenát, a stílusát, hiányzik a lap is, de egyedül nem megy. Ha Fanny nem tud jönni, akkor én sem. Kihagytunk egy hónapot – persze követjük minden áldott nap Sel-t -, azalatt rengeteg minden történt, lehet hogy ketten sem bírnánk, az időhiány miatt.

Szóval a kérdésem az, hogy “Folytassuk az amazing-selena.com-ot, vagy sem?”

Igen, vagy nem? Válaszokat a chatben várjuk! :) Köszönjük!

 

U.I.: Nektek hogy tetszik Selena új dala, az “I Want You To Know”? Én imádom :)

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 03. 03. 15:5201302 copy

Fanny tegnap már hozott Nektek képeket, amelyen Selena az új filmjének forgatásán látható, ma pedig újak kerültek elő, melyek tegnap készültek Georgia államban.

 

  

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 01. 30. 13:370130

Selena tegnap és ma is meglepett minket két darab Instaképpel. Az első kép új filmje forgatásán, a ‘The Revised Fundamentals of Caregiving’-en. A képekhez a következőt írta:

 

Forgatáson. A ‘legjobbom’ keresztül jött.

Mikor megkéred a barátaidat, hogy játsszanak a hajaddal…

 

  

 

Valamint 3 darab rajongói kép is előkerült, az egyiken (a fb adatlaposon) azt olvashatjuk, hogy Sel küldött egy privát videót Dominiknak és hogy ez a Selenátorok nélkül nem sikerült volna. A többi kép a film forgatás alatt készült.

 

  

 

 

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 01. 30. 13:24bieber

Selena exe, Justin Bieber a minap Ellen DeGeneres műsorában járt, hogy meglepje a születésnapján a show házigazdáját. Bieber őszintén beszélt a Selenával való kapcsolatáról, és a rajongóinak is kedveskedett egy bocsánatkérő videóval, a korábbi helytelen viselkedése miatt. Arra, hogy mit szól Selena alakuló románcáról a DJ Zeddel, csak annyit mondott: “Sose mondd, hogy soha.” A HollywoodLife.com egy exklúzív forrása a következőt nyilatkozta: “Justin nagyon jól tudja, hogy Selena meg fogja nézni a műsorban. Pont ezért volt olyan izgatott, minden, amit most tesz, azért teszi, hogy jóvá tegye Selenával.” A titkos forrás továbbá elmondta: “Selena nem beszélt Justinnal a Mastro’s-ban történt találkájuk óta. Az elsőszámú férfi az életében jelenleg Zedd, és rá koncentrál most gőzerővel! Még nem mondták ki, hogy ‘Szeretlek’, de Selena már megemlítette, hogy Zedd tökéletes apa lenne, mert bolondos és türelmes egyben, és bármit képes kezelni, amit az élet dob neki. Selena azt mondta, hogy Zedd boldoggá, s nyugodttá teszi, és vele lenni függőséget okoz – a jó értelemben!”

És hogy mit szólt Selena Justin Ellen Showban tett megjelenéséről? “Selena látta Justint Ellen műsorában, de nem tudja mit gondoljon. Vegyes érzelmei vannak Justin annyit emlegetett bocsánatkéréséről. Egyrészről örül, hogy őszintén beszélt a dolgokról; úgy érzi, hogy Justin megfogadta a tanácsait, amiket a Mastro’s-ban mondott neki. De másrészről továbbra is azt gondolja, hogy a tetteink többet jelentenek a szavaknál. Nincs meggyőződve arról, hogy Justin megváltozott, legalábbis még nem.”

 

Forrás: HollywoodLife.com | Saját fordítás!

Írta: Fanny, Mikor? 2015. 01. 30. 08:23hirm

Jó reggelt! Apróbb hírekkel érkeztem így kora reggel.

+ A Billboard.com 12. heti ranglistáján Selena több kategóriában is szerepel a ‘The Heart Wants What It Wants’ című dalával, mely a ‘For You’ lemezének első kislemeze. Nézzük mely kategóriákban kapott helyet, és hogy szerepel az előző héthez képest.

Felnőtt Pop Dalok – 20. (korábban 22. volt)

Előadó 100 – 17. (korábban 15. volt)

Billboard 200 (a legnépszerűbb CD-k) – 44. (For You – korábban 35. volt)

Twitter Billboard Legnépszerűbb Dalok – 43. (megtartotta pozícióját)

Digitális dalok – 23. (korábban 19. volt)

Hot 100 – 15. (megtartotta pozícióját)

Hot 100 Kanada – 15. (korábban 12. volt)

Legtöbbször kért dalok a rádióban – 20. (korábban 16. volt)

Pop dalok – 9. (korábban 7. volt)

Rádióban játszok dalok – 9. (korábban 10. volt)

Pörgős dalok – 30. (korábban 31. volt)

Közösségi Média Top 50 – 3. (korábban 2. volt)

Játszott dalok – 22. (megtartotta pozícióját)

YouTube – 23. (korábban 24. volt)

+ Már korábban is felmerültek a pletykák, miszerint Selena és Zedd együtt dolgoznak (hiába, az a sok lesifotó…) A hírt tegnap az Interscope kiadó erősítette meg. Selena és Zedd közös dala hamar érkezik, mint vártuk volna. A szám premierje február 22. (vasárnap), a dal az ‘I Want You To Know’ címet kapta, mely magyarul annyit tesz, hogy ‘Szeretném, ha tudnád’. Várjátok az új dalt?

+ A jelenleg 42 éves Gabrielle Union, aki 2000-ben a ‘Hajrá csajok!’ filmmel futott be, a napokban egy interjúban Selenát is megemlítette. A kérdés az volt, hogy kinek adná kolléganője (Kirsten Dunst) szerepét, ha a filmet újra leforgatnák napjainkban; mire a színésznő azt felelte, hogy Dakota Fanningnek, vagy Selena Gomeznek.

+ Újabb képek kerültek elő a tegnapi forgatásról. Selenát a ‘The Revised Fundamentals of Caregiving’ című filmjének forgatási szünetében kapták le, amint a rajongóival fotózkodott.

 

as_28429.jpg as_28329.jpg as_28729.jpg

Írta: Fanny, Mikor? 2015. 01. 30. 08:05georgia

Selena gőzerővel forgatja legújabb filmjét, a ‘The Revised Fundamentals of Caregiving’-et. A mai napon is forgattak, ezúttal már nem Atlantában, hanem a Georgia állambeli Cartersville-ben. Csekkoljátok a képeket a galériában!

 

010.jpg 019.jpg 023.jpg

Írta: Fanny, Mikor? 2015. 01. 29. 23:33Pár hét kihagyás után ismét újra itt, azonban újabb design váltásnak kellett történnie, mert az előző teljesen elcsúszott és a friss sem volt jó, mert ugyanazt a kódot használtam amit régebben…a designt most Fanny készítette! :) Én pedig a modulokat, valamint kódoltam. A galériában is új design/téma került fel, amit én készítettem. A menüket most jobb oldalt érhetitek el. Nekem most el kell mennem (holnap szalagavató:)), de Fanny (remélhetőleg) este hozza a friss híreket :) A designról véleményt a chatben várunk! :)

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 01. 29. 20:07Régen jelentkeztem..úgy értem, aktívan. Azt hiszem 3 hét telt el azóta. Nos, de szerintem megérte várni! Engem nagyon lelombozott, mikor a szolgáltatóm szólt, hogy le kell szednem a média tartalmát. A sok hét munkája odaveszett. Selena összes filmjét, sorozatát, lemezét, stb…feltöltöttem egyesével a lapra, linkelgettem és kész letöltések voltak a média modulban, azonban a szerzői jogok megsértése végett le kell őket törölnöm, mert ha nem tettem volna, akkor beperelnek. Végülis igazuk van, de rengeteg oldalon megtalálhatóak az adott sztár média dolgai, valamint régebben is megvoltak, nos de mindegy, lépjünk túl ezen! Először is kellett a majdnem 1,5 hónapos design után valami új. Nekem most nagyon sűrűek a heteim, ez is 2 nap alatt készült el – 3 hét próbálkozás után. Volt, hogy feladtam, volt, hogy küzdöttem, de végül itt vagyok. Nekem nagyon tetszik, vidám, színes és a lényeg, hogy nem egyszerű :D Nem igazán bírom azokat az én oldalamon, de másokén mindig gyönyörködöm, hogy ők nem szenvednek azért ennyit a design-nal. Az elmúlt hetek képei felkerültek már a galériába, vagyis még töltögetem/töltögetjük őket.

Hogy miért használtam többes számot? Hivatalosan is bejelentem, hogy Fanny visszatért a lapra! Igaz, azt mondta, hogy csak februárig ér rá, de még kitudja, hogy mi lesz ebből… :) Újabb társszerkesztő jelentkezők is vannak, majd eldől, hiszen én egyedül nem tudom vinni, de nem fogok egy vad idegennel szerkeszteni, Fanny-t már 2011 óta ismerem :)

Nos, akkor most még “gyorsan” átalakítom a média részleget, majd jövök a frissekkel! :)

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 01. 26. 20:350103

Tegnap Selena hazaérkezett Dubai-ból, a LAX reptéren kapták Őt lencsevégre. Ugyanazt a ruhát viselte, mint mikor szilveszter előtt hazajött onnan – mert ugye visszamentek oda pár napot még lazítani. Néhány rajongóval is fotózkodott, valamint még Dubai-ból került elő néhány kép. Egy videó is megjelent, melyben az eddigi képekből állított össze egy montázs videót Ceebo Shah, melynek a NY2015 címet adta, vagyis New Year 2015 (Újév, 2015).

 

  

  

  

 


 

Selena feltöltötte az Instájára azt a képet, melyet én már tegnap elhoztam Nektek színesben. Kedvencünk ezt írta a képhez:

 

Vándorsólyom

 

  

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 01. 04. 15:19neo

Most pedig pár kisebb hírrel jövök Nektek. Valaki feltett az Adidas NEO-nak egy kérdést, mely így hangzott:

 

Ebben az évben Selena fog valamit tevékenykedni?

 

Majd ezt í választ írták neki a Twitteren:

 

Igen, sok dolog vár Selenára ebben az évben!

 

Nos, ez igazán jó hír, ennek nagyon örülök! :) Selena ezt íz üzenetet írta ki a Twitterére:

 

…. csak, hogy tudd, csodálatos vagy

 

Gondolom ezt a Selenátorok számára írta ki, vagy pedig valakinek küldi? Azért gondolom így, mert a Twitter bioját is kiegészítette azzal, hogy:

 

(…) ó, és emlékezz arra, hogy csodálatos vagy

 

Elötte pedig a For You vásárlását olvashatjuk, így gondolom a Selenátorok számára küldi ezt az üzenetet! :)

Írta: RaRa, Mikor? 2015. 01. 03. 10:30