Gondoltam én is készítek egy szavazást, melyben azt szeretném megtudni, hogy a látogatóim melyik korosztályba tartoznak...Ha rámész a 'Szavazok' linkre, egyszerűen csak azt kell megnyomnod, hogy hány éves vagy, remélem nem nagy kérés! Köszönöm, ha szavaztál! :)

 

Szavazok

Selena legújabb videóklipje 2014 november 6.-án jelent meg. Elárulta, hogy a dalt (Heart Wants What It Wants - A Szív Akar Amit Akar) több, mint egy éve írta. Érhető, hiszen a Justin Bieber-rel való szakításáról szól. Hozzá tette, hogy azért írta ezt, azért készítette a videót, hogy megmutassa az ő oldaláról is, hogy mi történt. Ez a szám a "For You" albumon található, melyet november 24.-én adtak ki. Letöltheted a Multimédia modulban!

 


bbf

Szilveszterkor azt írtam, hogy elkezdtem az első magyar Behaving Badly feliratot. Most végeztem vele, így felkerült az első hivatalos felirat! :) 2 napig dolgoztam vele, hosszú munka volt, de megérte! :) A feliratot itt tölthetitek le:

 

Behaving Badly

 

Ott van egy kis leírás, ha valaki nem tudná kezelni. Mivel az egész saját írás, fordítás, ezért kérlek, ne tüntessétek fel sajátként, mivel ez az első magyar felirat. Biztos vagyok benne, hogy van benne néhány hiba, de a 95%-a biztos jó, és azért lehetnek benne, mert félholtan is ezt fordítottam. Nemrég írtam, hogy szerintem 16 éven aluliak ne nézzék meg, de a mai ‘gyerekek’… :D
Jó filmnézést kívánok! :)

2015. 01. 02. 17:36Sziasztok! Igen, egy “kicsit” megcsúsztam, de nagyon húzós heteim vannak/voltak. Pénteken lesz a szalagavatóm, most sok-sok táncpróbám van, aztán jön az alkalmassági vizsgám, plusz még a társadalom ismeret projektemet is készítem. Aztán mindjárt érettségi. De persze eddig is próbáltam szakítani időt az oldalra, kisebb-nagyobb sikerrel. Ha minden jól megy, jövőhéten már “nyitok”. Sok mindent kell bepótolnom, itt a képeket értem, és bevallom…segítségre lesz szükségem. Szóval keresek egy társszerkesztőt! De többen is lehet jelentkezni, ha átmentek, akkor több szerkesztőt is felveszek!

Az oldal munkálatairól annyi, hogy már rengeteg designt készítettem, de nekem ez az egyszerű stílus nem igen jön be, nem az én stílusom, szóval ismét valami “kacifántosat” várjatok majd tőlem! :)

A frisseket igyekszem pótolni, hiszen Sel is rengeteg gyönyörű képet töltött fel!

TÁRSSZERKESZTŐNEK ITT JELENTKEZZETEK: amazingselenapontcom@gmail.com

U.I.: Nekem annyira üresnek tűnik az oldal, hogy le kellett törölnöm azt a sok hét munkáját…. (letöltések) :(

2015. 01. 24. 11:27Sziasztok! Már készülődöm a lappal, építem a felépítését és mivel nem szeretnék semmilyen szerzői jogot megsérteni, ezért kicsit hivatalosabbra veszem a lapot. Újra írok mindent, átnézek mindent a-tól z-ig. A design jó része készen van, jelenleg kódokat írok. Természetesen az elmúlt friss hírek képeit feltöltöttem a galériába (az elmúlt 2 nap elmaradásait). Ott megtaláljátok. A galéria is új lesz, minden. Kell neki egy kis idő, de jövőhéten már jelentkezem! :)

 

A frisseket pedig folyamatosan töltöm fel (csak képek vannak), a mai is már fent van!

2015. 01. 07. 14:09Sziasztok! Tegnap azt írta nekem Niki, hogy ha nem törlöm le a multimédia tartalmat az oldalon (filmek, sorozat részek, albumok), akkor törölhetik az oldalam. Rákérdeztem erre a szolgáltatómnál, hogy megtarthatom-e őket, vagy törölnöm kell. Azt mondta, nem tölthetek fel illegális dolgokat, szóval nem engedhetem azt, hogy letöltsék innen azokat az emberek, különben beperelnek. Szóval így letöröltem mindent, amit napokig-hetekig csináltam…egyedül a ‘Behaving Badly’ feliratot hagytam fent, az 100% az enyém x) Igazából azon is gondolkodtam, hogy hiába jár fel ide 100-200 ember naponta, hányan olvassák a híreket? Általában a képnézők száma:3, néha felmegy 8-ra, ha van olyan csoda. Én, megmondom őszintén, nem azért nyitottam a lapot, hogy ‘végre visszatérhetek ide és csinálhatom’, mert van más honlap is, valamint más grafikai munka, szóval igazából azért nyitottam újra, mert régen az amazing-selena volt a legnagyobb Selena lap, de az emberek elfeledkeztek erről. Legalábbis én így látom. Oké, 1,5 hónapja van nyitva a lap, nem várok csodát, de hogy 1 ember olvassa azokat, amiket én éjjel-nappal csinálok… Itt ülök szinte napi 6-7 órát, valamikor 12-őt is, hogy ezt csináljam…talán bennem van a hiba, hogy így kezelem, talán abban, hogy tényleg semmi értelme. Hiszen aki szereti Sel-t, az úgyis megnézi külföldi oldalon, aki nem, az meg nem. Az a gond, hogy egyedül sem bírom. De az is a gond, hogy nem akarok felvenni társszerkesztőt, nem szeretem, ha belenyúlkálnak a munkámba. Fanny pedig nem tud nagyon visszajönni, nem ér rá (régi szerkesztő). Már elkezdtem egy új designt, fent is van egy próba lapon, de nem az igazi. Talán kéne pár nap szünet. Nem tudom. Lehet, hogy ezt sem olvassa senki…nem is tudom minek írom le. Most vagyok végzős, minden most fog összejönni, de ha újra feltudom építeni a lapot, akkor az a folyamatos frissítés mehet, mert az max 1-2 óra, néha annyi se. Lehet, hogy lassan 20 éves fejjel már kinőttem ebből? Azt azért nem hiszem, mert akarom csinálni, csak úgy nehéz, ha a semmiért dolgozom. Az is a gondom, hogy hazajövök suliból, pl leülök ide egyből, felállok este 8-kor és hol a tanulás, hol van a barátom, a barátaim? Nagyrészben időpocsékolás. Elveszi az időmet nagyon. És úgy sajnálom is, ha senki nem olvassa. Vagy csak lehet az a gondom, hogy ihlethiány van és megint újra kell csinálnom mindent a lapon…passz…Azért ha valaki mégis elolvasta ezt, akkor írjon valamit megnyugtatás képpen :D Az elitek ne vegyenek le, csak ha végleg zárok, köszönöm!
Pár nap múlva jelentkezem!

2015. 01. 05. 18:590103

Tegnap Selena hazaérkezett Dubai-ból, a LAX reptéren kapták Őt lencsevégre. Ugyanazt a ruhát viselte, mint mikor szilveszter előtt hazajött onnan – mert ugye visszamentek oda pár napot még lazítani. Néhány rajongóval is fotózkodott, valamint még Dubai-ból került elő néhány kép. Egy videó is megjelent, melyben az eddigi képekből állított össze egy montázs videót Ceebo Shah, melynek a NY2015 címet adta, vagyis New Year 2015 (Újév, 2015).

 

  

  

  

 


 

Selena feltöltötte az Instájára azt a képet, melyet én már tegnap elhoztam Nektek színesben. Kedvencünk ezt írta a képhez:

 

Vándorsólyom

 

  

2015. 01. 04. 15:19neo

Most pedig pár kisebb hírrel jövök Nektek. Valaki feltett az Adidas NEO-nak egy kérdést, mely így hangzott:

 

Ebben az évben Selena fog valamit tevékenykedni?

 

Majd ezt í választ írták neki a Twitteren:

 

Igen, sok dolog vár Selenára ebben az évben!

 

Nos, ez igazán jó hír, ennek nagyon örülök! :) Selena ezt íz üzenetet írta ki a Twitterére:

 

…. csak, hogy tudd, csodálatos vagy

 

Gondolom ezt a Selenátorok számára írta ki, vagy pedig valakinek küldi? Azért gondolom így, mert a Twitter bioját is kiegészítette azzal, hogy:

 

(…) ó, és emlékezz arra, hogy csodálatos vagy

 

Elötte pedig a For You vásárlását olvashatjuk, így gondolom a Selenátorok számára küldi ezt az üzenetet! :)

2015. 01. 03. 10:300103

A “változás kedvéért” újabb képek Dubai-ból! :) Selena “elnyerte” a sivatag díját, azzal a jelzővel, hogy ‘énekes, színésznő és divat designer’! :) Valamint néhány montázs képet is feltettek és régebbi rajongói képek is előkerültek. Valamint egy “paparazzi kép” a tegnapi napról, mikor Selenáék kenuznak.

 

  

 

  

 

  

 

Selena is feltöltött egy képet az Instájára, melyhez ezt írta:

 

A legszerencsésebb lány a világon. Nagyon hálás. Találkoztam a leggyönyörűbb emberekkel ebben az országban. Ez nagyon különleges itt :)

 

  

 

Valamint új Twitter ikont és háttérképet láthatunk a Twitter oldalán, az ikon régebben készült, a háttér pedig szerintem mostanában.

 

  

 

 

2015. 01. 03. 10:22tigris0102

Sorra kerülnek fel a Dubai-ban készült képek Selenáról. Ismét feltöltöttek rajongói képeket, valamint egy olyan kép is megjelent, melyben kedvencünk egy kölyök tigrist tart a kezében! Annyira gyönyörű Selena, nekem nagyon tetszik a ruhája :)

A galériát pedig frissítettem, kialakult a végleges téma. (Végre.)

 

  

 

  

 

Valamint hoztam néhány háttérképet, az Extrákban megtaláljátok őket! És mellesleg a ‘Behaving Badly’ posztomat “ragadós hírré” tettem, így pár napig az lesz az első hír, de remélem látjátok, hogy attól még folyamatosan frissítek! :)

2015. 01. 02. 22:31dubai0102

Úgy tűnik, hogy Selenáék még mindig Dubai-ban tartózkodnak. Gyönyörű videó került elő, melyben úsznak, a látvány is csodaszép! A videót Gigi Hadid töltötte fel. Valamint újabb képek kerültek elő ismét Szilveszterről és a strandon is fotózkodtak, plusz belefutottak néhány rajongóba is! Selena pedig pár perccel ezelőtt feltöltötte azt a képet, mikor úsznak, ezt írta hozzá:

 

Olyan hálás vagyok ezekért a jószívű bolondokér #szeretet

 

  

 

  

 

  
 

 


2015. 01. 02. 15:150102

Újabb képek jelentek meg Selenáról, melyek Szilveszter éjjel és tegnap készültek Dubai-ban. Selenáék vacsoráztak a sivatagban is, sőt az ottani ruhát is viselték és néhány rajongói kép is elő került!

 

  

 

  

2015. 01. 02. 09:22