AMAZING-SELENA.COM

rdmah

Pár perccel ezelőtt felkerült kép kép a Disney Radio Music Awards-ról. 2013 április 28.-án Selena fellépett ezen az eseményen, és kint is van a fellépős képe a Nokia Színházban. (1. kép) Most, 2015-ben, pedig ismét jelölt, mint előadó!  (2. kép) A díjátadó holnap lesz, kíváncsian várom, hogy ki fogja megnyerni, bízzunk benne, hogy Selena!

  

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.25. 13:33


disneyy

Selena tegnap a barátaival Disney Land-be látogattak el. Erről rajongói fotók kerültek elő, ahová bejegyzésként a rajongók mind azt írták, hogy Selena most nem akart képet készíteni és a biztonsági őrök azt mondták, hagyják őt, ne fotózzák, adjanak neki egy kis magánéletet. Szerintem ebbe teljesen igazuk van, hiszen nem csünghetünk mindig kedvencünk nyakában. Egy rajongó egy nagyon jó kis bejegyzést írt az egyik kép alá (1. kép), ezt gondoltam leírom Nektek:

“Ezen a képen minden homályos, kivéve Selena és ez megmutatja, hogyan is működik az agyam”

   

Egy videó is előkerült, melyen Selena elfordítja a fejét (az első kép innen lett kivágva, vagy ekkor készült):

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek, videó DÁTUM: 04.25. 13:01


taylena

Selena jó barátja, Taylor Swift nem rég a Glamour UK Magazinnak adott interjút, melyben Miss Gomez is szóba került:

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van körülbelül tíz barátom, mint Karlie (Kloss), Lena (Dunham) és Selena (Gomez), akiket a nap vagy épp az éjszaka bármelyik pillanatában felhívhatok, és akik valamilyen módon legalább kapcsolódnak ahhoz, amin keresztül megyek. Ez egy erős nőkből álló kör, akiktől függök. Néha lesz egy bizonyos témájú esténk, amikor felöltözünk, Shirleyt iszunk, vagy elmegyünk az új Ralph Lauren étterembe, és divatosak leszünk. De az is lehet hogy sokkal spontánabb lesz; az egyik lány az edzőteremből jön csapzottan, a másik egy forgatásról sminkkel és belőtt hajjal, a harmadik a munkából, és csak sütünk valamit együtt”

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír, interjú DÁTUM: 04.24. 23:46


instaa

Az elmúlt hetekben már megszokhattuk hogy a csütörtök mindig új-régi képek áradatával jár. Most is elég sok fotót kaptunk, melyek a hónapokban készült, de van olyan is amely több évvel ezelőtt, sőt az egyiken még Bridgit Mendler is feltűnik.

   

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.24. 22:25


instag

Tegnap késő este Selena feltöltött egy képet az instagramjára, mely egy saját készítésű fotósorozatnak felel meg – legalábbis szerintem. A kép valószínűleg a stúdió falánál készülhetett.

   

Megjelent egy új fotósorozat kép az Adidas NEO kollekciójához. Tegnap ezt már elhoztam Nektek, de feliratosan. A képen Selena kedvenc farmer kabátjában fekszik, melynek hátulján a ‘Shine on Neo’ felirat olvasható.

   

A Neo ismét feltöltött egy promó fotót (új), mellyel az új kollekciót reklámozzák. Ezt írták a képhez:

“Megjelenés a trópusokban: a Selenátorok királynője. Vásárold meg Selena Neo nyári kollekcióját az üzletekben vagy a boltban.”

   

Végül pedig egy tweet bejegyzéssel jövök. Siedah Garrett, az 56 éves amerikai énekes és dalszövegíró, aki Selenával már dolgozott együtt a ‘Stars Dance’ albumon, ismét feltették neki azt a kérdést, hogy fog-e dalt írni Selena új albumára. A következőt válaszolta:

“Még mindig írok és újra írok, nagyon különleges üzenet, még nem mutattam meg neki, tökéletesre akarom ezt!”

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek, zene DÁTUM: 04.23. 14:19


jfs

Pár perccel ezelőtt megjelent egy videó James Franco-ról, melyben Selenáról és a közösségi médiáról beszél. A főcíme az volt, hogy “Miért posztolt Selenáról olyan sok képet a forgatáson?”.  Mindenki tudja azt szerintem, ha egy híres ember, mint például James, aki ugye ismertebb, mint kedvencünk, feltölt egy fotót, vicces megjegyzéssel, vagy titokzatos képet, stb.. a média, az emberek elkezdenek arról beszélni, kitalálni dolgokat, stb… biztos emlékeztek még arra, hogy Selena egy babával járkált, Mr. Franco-val közös filmjének forgatásán, az ‘In Dubios Battle’-nek. James a kép címének ezt adta:

“Itt van a közös babánk a Spring Breakers-ből”

James egy vicces figura, nyilván viccelt, persze a média nem így fogta fel. James tudja, hogy ez milyen, így most is a szokásos módon reagált rá. Egyébként ezt mondta Selenáról:

Ő a közösségi média mestere. Az emberek készítenek sunyi képeket a forgatásomról..ezek kikerülnek. Szóval ezt kitaláltam, ez az én tervem, az én színészem, ő az én barátom, Selena. Kitettem, mert olyan nehéz odakint. Ez csak olyan kis lazulás volt.”

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, interjú, videó DÁTUM: 04.22. 21:00


ujn

A mai hírek közé pedig (eddig) két darab kép került ki. Az egyiket a Sony Pictures töltötte fel, hiszen nemsokára megjelenik a ‘Hotel Transylvania’ második része. Valamint ismét egy NEO kép látott napvilágot, melyen az új kollekciót promózzák.

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.22. 19:12


balcsi

Új képek jelentek meg 21.-én Selenáról, mikor még utoljára lementek a tengerparta Mexikóban. Ezek a képek még 18.-án készültek. Selena ugyanazt a színű rúzst viselte, mint mikor másnap hazatértek, valamint a haja is ugyanilyen hullámos volt. A mostani, egyben harmadik fürdőruhája egy rövid, ámbár hosszú derekú rövidnadrág volt, ha jól láttam alatta a bikini alsó, valamint egy ‘lelógós’ fehér alapon pöttyös bikini felső. A csajok a rapperrel, Hit Boy-yal mentek le a partra.

   

Erről a napról (04.18.) töltöttek fel bikinis képeket a netre, valamint ismét Neo képek kerültek fel, melyen az új termékeket promózzák, valamint ismét kitették a verseny leírását (tengerpart építés). Az ‘In Dubious Battle’ forgatásáról is előkerült egy kép, melyen Selena még az AMBI producereivel látható. A kép március 26.-án készült (ha jól emlékszem, de biztos, hogy 20-a környékén).

   

A 25 éves Draya Michele, aki színészkedik és modellkedik, egy tweetet írt ki még 20.-án, mely a következő volt:

“Selena bombázó”

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: egyéb, hír, képek DÁTUM: 04.22. 19:08


hazaa

Biztos észrevettétek, hogy az elmúlt 2 napban nem volt frissítés, ennek az ‘elcsúszott’ design volt az oka. Szenvedtem vele elég sokat, de sehogy sem javult a helyzet, így ma, suli után ‘össze dobtam’ ezt a kinézetet, az elején még tetszett, de nem igazán vagyok vele megelégedve… de legfeljebb érettségi után lesz legközelebb csere. Nos, most pedig hozom az elmaradt frisseket.

Írtam Nektek, hogy úgy tűnik, Selenáék 19.-én elhagyták Mexikót, a képleírások alapján Beigazolódott az állításom, hiszen paparazzi képeket kaptunk a LAX reptérről. Selena vidáman, mosolygova érkezett meg. Napszemüveget viselt, egy hosszú, szürke szoknyával, valamint bakanccsal és fehér pulóverrel. Szeme tussal is kivolt húzva, piros rúzst viselt, valamint bőrén egy kis leégés is megfigyelhető. Ha jól látom, Selenáék valamin nagyon röhögtek, hiszen barátnői is nevetnek a képeken. Egyébként Ashley Cook nagyon aranyosan leégett, nagyon piros.. :)

   

Egy rajongó is feltöltött egy képet a reptéri fotózásról, amely egyébként elég vicces bejegyzéssel került fel a világhálóra:

“Átmentünk a reptéri biztonsági őrőknél és azt gondoltam, hogy a paparazzik rólunk akarnak képet készíteni… aztán rájöttem, hogy Selena mögöttem van.

   

Valamint két videó is megjelent a hazatérésről. A paparazzik azt mondják Selenának, hogy üdvözlik őt újra, valamint, hogy szeretek és csodálatosan néz ki! A második videó eleje új, a többi ugyanaz, mint az előző, csak más szemszögből!

 

Egy új ‘Adidas NEO’ kép is megjelent a fotósorozatból, melyen Selena egy tánc mozudlatot csinált éppen.

   

A Radio Disney ismét feltöltött egy képet Selenáról, mely az ‘ARDY’ díjátadóhoz kapcsolódik, ugyanis pár nap és itt van (Közelgő események menüpont oldalt! – bővebb leírás). A Neo is mostanában rengeteg képet tölt fel Selenáról, nemcsoda, hiszen gőzerővel promózzák az új kollekciót, valamint a tengerpartos versenyt is.

   

Selena is töltött fel egy képet, amint visszatért az otthonába, hiszen több napot volt távol. Bejegyzése pedig a következőként hangzik:

“Otthon, édes otthon..de alvás után egyenesen a stúdióba megyek vissza. Isten áldjon Mindenkit! Remélem csodálatos napotok van!

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek, videó DÁTUM: 04.22. 18:58


neof

Ismét megjelent egy új kép az Adidas NEO tavaszi/nyári kollekciójához. Egyébként ha olvastátok az eddigi bejegyzéseinket, akkor tudjátok, hogy meglehet nyerni Selena NEO kollekcióit, ha készítesz egy tengerpartot, csupán a kreativitásod a lényeg. Ezt a kollekciót is meglehet nyerni, ha elég bátrak vagytok és erős a fantáziátok. ITT olvashattok róla bővebben!

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: képek DÁTUM: 04.19. 22:57

Page 1 of 1312345...10...Last »