AMAZING-SELENA.COM

kh

Most néhány kisebb hírrel jövök. Selena ma feltöltött egy képet az Instagram profiljára, melyhez a következőt írta:

“Elhatároztuk, hogy családként jövünk Mexikóba, hogy insipálódjunk….Pontosan ez történt. #mosthagydhogyazenebeszéljenmagáról” (1. kép)

A képet később Hit Boy is megosztotta, ő a következőt írta hozzá:

“Ma Mexikóban….zoomolás” (2. kép)

   

David Henrie-nek feltettek egy Selenával kapcsolatos kérdést a Twitteren, melyre válaszolt is! A következők hangzottak el:

“Hogyan írnád le a kapcsolatodat Selenával?”

David: “A kapcsolatunk jó, még mindig jó barátok vagyunk.”

Végül pedig szeretnék gratulálni Selenának, ugyanis elérte a 28 millió követőt Instagrammon!

Dátum: 04.18., 10:35, Írta: RaRajakuzzi

Selena tegnap ismét fürdőruhát öltött, ugyanis barátaival ismét napozni, fürdeni voltak. Azonban most nem a tengerparton, hanem Selena házánál, Mexikóban. Kedvencünk jakuzzizik is, a pincérek pedig italt és ételt szolgálnak fel nekik. Ugyanazt a fürdőruhát viselte, amit 16.-án, Fanny erről már hozott képeket tegnap. A képek nem annyira jó minőségűek, de mintha Selena arcán valamilyen grimasz lenne, mikor ment el a nyugágyaktól, vagy Ti nem látjátok? :D

   

Dátum: 04.18., 01:23, Írta: RaRaselg

Újabb képek kerültek elő tegnapról, melyeket mások töltöttek fel Selenáról. Például Justin Tranter, vagy asszisztense Marie. A képek Mexikóban készültek.

   

Dátum: 04.18., 01:08, Írta: RaRatbt

Úgy tűnik, egy csütörtök sem maradhat el tbt kép nélkül. Ezúttal Selena énektanára, Stevie Mickey osztott meg egy kicsit régebben, valószínűleg pár hete/hónapja készült képet. Elgar Johnson is feltöltött két képet. Az egyik fotó a 2013-as ID Magazin fotósorozatából való, a másikon pedig azt láthatjuk, hogy Selena az ID Magazin mostani számában is szerepel, szintén az előbb említett fotósorozat egy képével. Végül a magazin ügynöksége osztott meg egy fotót instagram oldalán.

“Különleges napok #tb @translucentbrownsugar @selenagomez” – @steviemackey (1. kép)

” #tbt amikor #selenagomez lazult és gyönyörű volt az @i_dmagazine számára általam és #scotttrindle által” – @elgarjohnson1 (2. kép)

“Káprázatos #selenagomez az #új számában az #idmagazinnnak általam és #scotttrindle által #előősz” – @elgarjohnson1 (3. kép)

” Selena Gomez az i-D-ben a @selenagomez a Barbie mellett” – @id_magazine (4. kép)

   

Dátum: 04.17., 21:01, Írta: Fannikiskep

Mielőtt rosszra gondolnátok, nem, nem zárok/zárunk be, egyszerűen csak nyitottam egy lapot az imádott Dave Franco-ról! Igaz, a dolgok még feltöltés alatt állnak, de ma lettem kész mindennel és most töltögetem is fel őket.. persze, itt is maradok, természetesen, de annyira imádom ezt a srácot (főleg a tegnapi videója óta mégjobban), hogy mindenképpen akartam volna róla nyitni egy lapot. Egyébként ez az első magyar lap róla, és külföldi oldal is csak egy van, ha jól tudom. Remélem Nektek is tetszik és ugyanúgy, vagy hasonlóan látogatjátok majd, mint a Selenás lapot! A flaunthoz jöttem, mert mindenki azt mondja, az a legbiztonságosabb, de remélem ennek a lapnak a szolgáltatója (sem) fog ‘felmondani’ *lekopogom*. Nos, Dave-re fel! :D

Dátum: 04.17., 18:57, Írta: RaRa0416

Újabb lesifotókat kaptunk Selena mexikói nyaralásáról. Tegnap (április 16.) ismét a strandon kapták le Puerto Vallarta-ban. Sel ezúttal egy fekete egyrészes fürdőruhát viselt. Szerintem ez sokkal jobban állt neki, vékonyabbnak tűnt, de emellett kiemelte a nőies idomait.

011.jpg 023.jpg 028.jpg 032.jpg

Ezenkívül két képet is feltöltött az Instagramjára. Az egyiken a rapper Hitboy-jal látható, a másikon pedig egyedül.

InstagramSelena1043.jpg InstagramSelena1044.jpg  

Dátum: 04.17., 11:21, Írta: Fannyzd

Zedd a People Magazinnak beszélt, hogy mi az első dolog, ami eszünkbe jut, mikor Selenára gondol, a bemutató partiján, új albumának a ‘True Colors’-nak, Alcatraz-ban, San Francisco.

“Hihetetlen irányokat veszek, mert tényleg egy stúdióban voltam vele. Az énekesek nem mindig vesznek jó irányt, mert néha úgy érzik, hogy bekerülték a zónájukba, mikor nem is kell ott lenni. Nagyszerű volt, tudod, pontosan próbálta azt követni, amit hallani akartam és semmit sem vett személyeskedésnek. Mikor azt mondanám “Próbáljuk ez helyett ezt” vagy “Adj bele ebbe több vibrálást és légy pontosan precíz” és ő pontosan olyan precíz volt, ahogyan én megkértem.”

Dátum: 04.16., 17:38, Írta: RaRakb

Selena jelenleg Mexikóban tölti (ismét) az idejét barátaival. Tegnap el is látogattak Puerto Vallarta-ra, a tengerpartra. Erről került elő jó sok kép, összesen 70 darabot töltöttem fel a galériába. Selena szörfözik, fotózkodik a barátaival és pancsol is. Egyébként szerintem túl szorosra húzta meg a bikini felső hátulját, vagy pedig kicsi rá a felső, hiszen a melle alja (néhol elég sok rész) folyton kint van, egy képen igazgatja is (húzza lefelé).

   

Selena egyébként egy rózsaszín Mint Swim ‘Zoe’ bikinit viselt, smink és póthaj nélkül szórakoztak a tengerpartnál. Egyébként azt olvastam Instagrammon, hogy sokan lekövérezik őt, de szerintem így most pont jó alakja van, van rajta egy kis felesleg, de legalább nem gebe, szerintem így tökéletes. Ti mit gondoltok? :)

   

Dátum: 04.16., 17:29, Írta: RaRam

Néhány fotó felkerült a netre, melyet mások töltöttek fel Selenáról. Az egyik még az ‘In Dubious Battle’ forgatásán készült, mikor kedvencünk a forgatás szünetében pihent (1. kép). A ‘World Music Award’ is feltöltötte egy régebbi fotósorozat képét (2. kép), melyhez ezt a megjegyzést fűzte:

“Selena Gomez még mindig a legjobban beszélt előadó a Facebookon! (2,709,506 beszél róla)”

Végül pedig Julia Michael töltött fel egy fotót a közösségi oldalra, melyhez azt írta megjegyzésként “Szeretet”. A kép valószínűleg tegnap készülhetett Mexikóban, hiszen Selena és barátai ott pihennek most.

   

Dátum: 04.16., 17:01, Írta: RaRabe

A tegnapi illetve mai nap folyamán is megjelentek újabb képek az Adidas NEO nyári kollekciójához, valamint kedvencünk egy feladattal is ellátott Minket. ‘Építsünk’ otthon egy tengerpartot, csak a kreativításunkra van szükségünk. A NEO és Selena fogja kiválsztani a győztest, aki megnyeri a teljes nyári kollekciót! Az instagramra kell feltölteni a fotót #SelenasNEObeach hashtaggel.

   

Selena is feltöltött egy fotót a NEO-val kapcsolatban az Instagramjára, a képhez a következőt írta:

“Rúgj bele a tengerparti vibrálásba az új NEO kollekciómmal. Kövesd az @adidasneolabel-t, hogy megtudd, hogyan nyerheted meg az egyik teljes kollekciómat #SelenasNEObeach

   

A NEO is feltöltött egy képet az Instagramra, melyben szintén a tengerparti feladatról van szó. Tegnap ez a fotósorozat kép már megjelent félig, de most végre láthatjuk teljes egészésen rajta Selenát, csak Neo felirattal.

   

Dátum: 04.16., 16:54, Írta: RaRa


Page 1 of 1212345...10...Last »