AMAZING-SELENA.COM

0427

A tegnapi napon hoztam már Nektek képeket, mikor Selena az ‘Angels’ meccsén járt. Ma előkerült még néhány (1. kép), valamint rajongói képek is. több kép, mely még 25.-én készült (2-3. kép), valamint egy 7 évvel ezelőtti kép, a LAX reptérről. (4. kép)

   

Egy paparazzi képnek minősíthető fotó, avagy fotók is megjelentek, még 25.-éről, mely Anaheim-ben, Kalifornia készült. Ugye Selena a ‘Los Angeles Angels’ és a ‘Texas Rangers’ baseball meccsén vett részt.

   

Néhány új Adidas NEO kép is előkerült, melyekkel természetesen a már megszokott versenyt és az új kollekciót reklámozzák. (1-3. kép) Valamint tegnap Selena egyik barátnője egy képet töltött fel a tegnapi bulizásról, melyen Selena parókát visel, mely vállig ér és frufrus, valamint terepmintás kabátot. (4. kép)

   

Minden Selenátor és Lovatics tudja, hogy Demi és Selena mára már nincsenek jóban. Miss Lovato azonban majdnem egy hete feltöltött egy képet, mely még (ha jól emlékszem) 2009-ben készült. A képen Demi, Miley és Selena van rajta, Lovato azonban egy szerkesztett képet töltött fel, melyen kedvenünk feje ki van takarva Joe Jonas fejével, aki cigizik, füvezik, de Miley és Demi köré angyal glória van rajzolva. A képhez ezt írta Demi:

“Az egykori kaland tiszteletére, azt gondoltam, hogy tetszene neked, emlékeznél az első cigizésre. Boldog #420 @joejonas #disneymagasszínvonal09″

Azonban Selena tegnap kommentelte ezt azzal, hogy:

“Haha imádom ezt!”

Ezt Demi azért posztolta, mert április 20.-án (420 ezt jelzi – szerk.), Joe nem hivatalos körben ünnepelte az első marihuánáját.

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.27. 16:27


baseball

Selena tegnap édesapjával, avagy családjával járt Texas-ban, az ‘Angels’ baseball meccsén. Erről kerültek elő újabb fotók, Selena családjával, a jatákosokkal és barátaival pózol. Hosszú ujjú fehér felsőt és elég bő trapéz nadrágot viselt.

   

Tegnap hoztam már Nektek egy instagram képet, mely még 24.-én készült Disney Land-ben. Ma Selena feltöltött egy Twitter fotót is, mely ugyanazon a napon készült, de ez most a hullámvasúton, amely éppen megy felfele. A képen ismét barátaival látható.

   

Tegnap írtam arról, hogy ma kerül megrendezésre a ‘RDMA’, Selena a ‘Legjobb szakítós dal’ kategóriában győzedelmeskedett, a ‘Legjobb női előadó’ címet sajnos Ariana Grande vitte el. A győzelem miatt a Radio Disney feltöltött egy fotót a ‘For You’ album borítójával.

tumblr_nne0pqixTi1rq03t7o1_500.jpg   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.26. 11:55


jelena2

Nem titok, hogy Justin Bieber mindig is érezni fog valamit Selena Gomez iránt. A ‘Where Are You’ énekese vissza szeretné kapni az exét, ehhez viszont néhány változást meg kell tennie, melyeket Selena szab ki neki. Semmi sem hasonlítható az első szerelemhez, különösen, ha ez Justin Bieber-rel történt meg. Egy forrás azt mondta, hogy Selena kész újra Justin-nal lenni, de néhány feltétellel.

“Justin-nak nem kéne azzal a csomó lánnyal lógnia. És akkor Selena ismét felajánlaná neki újra a szívét” – mondja a forrás.

De nem csak ez az egy dolog van a kapcsolat újrakezdéséhez. Bieber-nek még egy valamit meg kéne tennie, amely így hangzik:

Selena utálja, hogy Justin jó barátai közé tartozik Chris Brown és Floyd Mayweather, akikről közismert, hogy kihasználják a nőket. Bármennyire is szereti Justin-t, Selenának még mindig vannak kétségei, hogy újra vele legyen. Sok mindent kéne változtatnia magán, ha újra randevúzni akar vele.” – mondta ismét a forrás.

Egy benfenntes elmondta, hogy Justin még mindig próbálja felvenni a kapcsolatot Selenával.

“Justin hívja és sms-ezik is Selenának, bókol neki. Vicces, kacérkodó és tényleg akarja Őt személyesen látni. Justin nagyon magányos. Sok ember van körülötte, akikhez érzelmileg szorosan kapcsolódik, de mégsem az igazi. Selenát sokszor kéri, hogy jöjjön át, vagy találkozzanak titokban, de Ő erre nem vevő. Úgy érzi (Selena), hogy csak játszik vele. Selena nem tervezi azt, hogy találkozzon vele. Most a karrierjére koncentrál és tudja, hogy rossz ötlet lenne Justin-nal találkozni, akárcsak egy vacsora erejéig is.”

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek igaz? Most már lassan fél éve, hogy csend van Jelena körül, de Justin nemrég jelentette meg új dalát, a ‘Where Are You Now’-t, (‘Hol vagy most – magyarul) melyben Selenáról énekel.

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír DÁTUM: 04.25. 20:49


01

Pár perccel ezelőtt kedvencónk feltöltött egy képet az Instagramjára, mely a tegnapi Disney Land-i látogatása alatt készült. Egyébként egy gyönyörű, fonott kontyot viselt, vörös rúzst, szemhéjtust és fekete szerelést, nekem nagyon elnyerte a tetszésemet! Nektek? Ezt írta a képhez:

“Csingiling poharak’

   

Egyébként egy rajongói kép is felkerült, amely szintén a tegnapi napon készült. Úgy tűnik, hogy egy szerencsés lány mégis tudott képet készíteni vele. (1. kép) A mexikói nyaralás során is előkerült egy kép, mely szintén rajongókkal készült (2. kép) Valamint két NEO kép is előkerült (3-4. kép), mellyel az új kollekciót és a versenyt hirdetik.

   

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.25. 19:56


rdmah

Pár perccel ezelőtt felkerült kép kép a Disney Radio Music Awards-ról. 2013 április 28.-án Selena fellépett ezen az eseményen, és kint is van a fellépős képe a Nokia Színházban. (1. kép) Most, 2015-ben, pedig ismét jelölt, mint előadó!  (2. kép) A díjátadó holnap lesz, kíváncsian várom, hogy ki fogja megnyerni, bízzunk benne, hogy Selena!

  

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.25. 13:33


disneyy

Selena tegnap a barátaival Disney Land-be látogattak el. Erről rajongói fotók kerültek elő, ahová bejegyzésként a rajongók mind azt írták, hogy Selena most nem akart képet készíteni és a biztonsági őrök azt mondták, hagyják őt, ne fotózzák, adjanak neki egy kis magánéletet. Szerintem ebbe teljesen igazuk van, hiszen nem csünghetünk mindig kedvencünk nyakában. Egy rajongó egy nagyon jó kis bejegyzést írt az egyik kép alá (1. kép), ezt gondoltam leírom Nektek:

“Ezen a képen minden homályos, kivéve Selena és ez megmutatja, hogyan is működik az agyam”

   

Egy videó is előkerült, melyen Selena elfordítja a fejét (az első kép innen lett kivágva, vagy ekkor készült):

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek, videó DÁTUM: 04.25. 13:01


taylena

Selena jó barátja, Taylor Swift nem rég a Glamour UK Magazinnak adott interjút, melyben Miss Gomez is szóba került:

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van körülbelül tíz barátom, mint Karlie (Kloss), Lena (Dunham) és Selena (Gomez), akiket a nap vagy épp az éjszaka bármelyik pillanatában felhívhatok, és akik valamilyen módon legalább kapcsolódnak ahhoz, amin keresztül megyek. Ez egy erős nőkből álló kör, akiktől függök. Néha lesz egy bizonyos témájú esténk, amikor felöltözünk, Shirleyt iszunk, vagy elmegyünk az új Ralph Lauren étterembe, és divatosak leszünk. De az is lehet hogy sokkal spontánabb lesz; az egyik lány az edzőteremből jön csapzottan, a másik egy forgatásról sminkkel és belőtt hajjal, a harmadik a munkából, és csak sütünk valamit együtt”

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír, interjú DÁTUM: 04.24. 23:46


instaa

Az elmúlt hetekben már megszokhattuk hogy a csütörtök mindig új-régi képek áradatával jár. Most is elég sok fotót kaptunk, melyek a hónapokban készült, de van olyan is amely több évvel ezelőtt, sőt az egyiken még Bridgit Mendler is feltűnik.

   

ÍRTA: Fanni KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 04.24. 22:25


instag

Tegnap késő este Selena feltöltött egy képet az instagramjára, mely egy saját készítésű fotósorozatnak felel meg – legalábbis szerintem. A kép valószínűleg a stúdió falánál készülhetett.

   

Megjelent egy új fotósorozat kép az Adidas NEO kollekciójához. Tegnap ezt már elhoztam Nektek, de feliratosan. A képen Selena kedvenc farmer kabátjában fekszik, melynek hátulján a ‘Shine on Neo’ felirat olvasható.

   

A Neo ismét feltöltött egy promó fotót (új), mellyel az új kollekciót reklámozzák. Ezt írták a képhez:

“Megjelenés a trópusokban: a Selenátorok királynője. Vásárold meg Selena Neo nyári kollekcióját az üzletekben vagy a boltban.”

   

Végül pedig egy tweet bejegyzéssel jövök. Siedah Garrett, az 56 éves amerikai énekes és dalszövegíró, aki Selenával már dolgozott együtt a ‘Stars Dance’ albumon, ismét feltették neki azt a kérdést, hogy fog-e dalt írni Selena új albumára. A következőt válaszolta:

“Még mindig írok és újra írok, nagyon különleges üzenet, még nem mutattam meg neki, tökéletesre akarom ezt!”

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, képek, zene DÁTUM: 04.23. 14:19


jfs

Pár perccel ezelőtt megjelent egy videó James Franco-ról, melyben Selenáról és a közösségi médiáról beszél. A főcíme az volt, hogy “Miért posztolt Selenáról olyan sok képet a forgatáson?”.  Mindenki tudja azt szerintem, ha egy híres ember, mint például James, aki ugye ismertebb, mint kedvencünk, feltölt egy fotót, vicces megjegyzéssel, vagy titokzatos képet, stb.. a média, az emberek elkezdenek arról beszélni, kitalálni dolgokat, stb… biztos emlékeztek még arra, hogy Selena egy babával járkált, Mr. Franco-val közös filmjének forgatásán, az ‘In Dubios Battle’-nek. James a kép címének ezt adta:

“Itt van a közös babánk a Spring Breakers-ből”

James egy vicces figura, nyilván viccelt, persze a média nem így fogta fel. James tudja, hogy ez milyen, így most is a szokásos módon reagált rá. Egyébként ezt mondta Selenáról:

Ő a közösségi média mestere. Az emberek készítenek sunyi képeket a forgatásomról..ezek kikerülnek. Szóval ezt kitaláltam, ez az én tervem, az én színészem, ő az én barátom, Selena. Kitettem, mert olyan nehéz odakint. Ez csak olyan kis lazulás volt.”

ÍRTA: RaRa KATEGÓRIA: hír, interjú, videó DÁTUM: 04.22. 21:00

Page 1 of 1412345...10...Last »