ujjjj

Pár hét kihagyás után ismét újra itt, azonban újabb design váltásnak kellett történnie, mert az előző teljesen elcsúszott és a friss sem volt jó, mert ugyanazt a kódot használtam amit régebben…a designt most Fanny készítette! :) Én pedig a modulokat, valamint kódoltam. A galériában is új design/téma került fel, amit én készítettem. A menüket most jobb oldalt érhetitek el. Nekem most el kell mennem (holnap szalagavató:)), de Fanny (remélhetőleg) este hozza a friss híreket :) A designról véleményt a chatben várunk! :)

2015. 01. 29. 20:07Régen jelentkeztem..úgy értem, aktívan. Azt hiszem 3 hét telt el azóta. Nos, de szerintem megérte várni! Engem nagyon lelombozott, mikor a szolgáltatóm szólt, hogy le kell szednem a média tartalmát. A sok hét munkája odaveszett. Selena összes filmjét, sorozatát, lemezét, stb…feltöltöttem egyesével a lapra, linkelgettem és kész letöltések voltak a média modulban, azonban a szerzői jogok megsértése végett le kell őket törölnöm, mert ha nem tettem volna, akkor beperelnek. Végülis igazuk van, de rengeteg oldalon megtalálhatóak az adott sztár média dolgai, valamint régebben is megvoltak, nos de mindegy, lépjünk túl ezen! Először is kellett a majdnem 1,5 hónapos design után valami új. Nekem most nagyon sűrűek a heteim, ez is 2 nap alatt készült el – 3 hét próbálkozás után. Volt, hogy feladtam, volt, hogy küzdöttem, de végül itt vagyok. Nekem nagyon tetszik, vidám, színes és a lényeg, hogy nem egyszerű :D Nem igazán bírom azokat az én oldalamon, de másokén mindig gyönyörködöm, hogy ők nem szenvednek azért ennyit a design-nal. Az elmúlt hetek képei felkerültek már a galériába, vagyis még töltögetem/töltögetjük őket.

Hogy miért használtam többes számot? Hivatalosan is bejelentem, hogy Fanny visszatért a lapra! Igaz, azt mondta, hogy csak februárig ér rá, de még kitudja, hogy mi lesz ebből… :) Újabb társszerkesztő jelentkezők is vannak, majd eldől, hiszen én egyedül nem tudom vinni, de nem fogok egy vad idegennel szerkeszteni, Fanny-t már 2011 óta ismerem :)

Nos, akkor most még “gyorsan” átalakítom a média részleget, majd jövök a frissekkel! :)

2015. 01. 26. 20:350103

Tegnap Selena hazaérkezett Dubai-ból, a LAX reptéren kapták Őt lencsevégre. Ugyanazt a ruhát viselte, mint mikor szilveszter előtt hazajött onnan – mert ugye visszamentek oda pár napot még lazítani. Néhány rajongóval is fotózkodott, valamint még Dubai-ból került elő néhány kép. Egy videó is megjelent, melyben az eddigi képekből állított össze egy montázs videót Ceebo Shah, melynek a NY2015 címet adta, vagyis New Year 2015 (Újév, 2015).

 

  

  

  

 


 

Selena feltöltötte az Instájára azt a képet, melyet én már tegnap elhoztam Nektek színesben. Kedvencünk ezt írta a képhez:

 

Vándorsólyom

 

  

2015. 01. 04. 15:19neo

Most pedig pár kisebb hírrel jövök Nektek. Valaki feltett az Adidas NEO-nak egy kérdést, mely így hangzott:

 

Ebben az évben Selena fog valamit tevékenykedni?

 

Majd ezt í választ írták neki a Twitteren:

 

Igen, sok dolog vár Selenára ebben az évben!

 

Nos, ez igazán jó hír, ennek nagyon örülök! :) Selena ezt íz üzenetet írta ki a Twitterére:

 

…. csak, hogy tudd, csodálatos vagy

 

Gondolom ezt a Selenátorok számára írta ki, vagy pedig valakinek küldi? Azért gondolom így, mert a Twitter bioját is kiegészítette azzal, hogy:

 

(…) ó, és emlékezz arra, hogy csodálatos vagy

 

Elötte pedig a For You vásárlását olvashatjuk, így gondolom a Selenátorok számára küldi ezt az üzenetet! :)

2015. 01. 03. 10:300103

A “változás kedvéért” újabb képek Dubai-ból! :) Selena “elnyerte” a sivatag díját, azzal a jelzővel, hogy ‘énekes, színésznő és divat designer’! :) Valamint néhány montázs képet is feltettek és régebbi rajongói képek is előkerültek. Valamint egy “paparazzi kép” a tegnapi napról, mikor Selenáék kenuznak.

 

  

 

  

 

  

 

Selena is feltöltött egy képet az Instájára, melyhez ezt írta:

 

A legszerencsésebb lány a világon. Nagyon hálás. Találkoztam a leggyönyörűbb emberekkel ebben az országban. Ez nagyon különleges itt :)

 

  

 

Valamint új Twitter ikont és háttérképet láthatunk a Twitter oldalán, az ikon régebben készült, a háttér pedig szerintem mostanában.

 

  

 

 

2015. 01. 03. 10:22tigris0102

Sorra kerülnek fel a Dubai-ban készült képek Selenáról. Ismét feltöltöttek rajongói képeket, valamint egy olyan kép is megjelent, melyben kedvencünk egy kölyök tigrist tart a kezében! Annyira gyönyörű Selena, nekem nagyon tetszik a ruhája :)

A galériát pedig frissítettem, kialakult a végleges téma. (Végre.)

 

  

 

  

 

Valamint hoztam néhány háttérképet, az Extrákban megtaláljátok őket! És mellesleg a ‘Behaving Badly’ posztomat “ragadós hírré” tettem, így pár napig az lesz az első hír, de remélem látjátok, hogy attól még folyamatosan frissítek! :)

2015. 01. 02. 22:31bbf

Szilveszterkor azt írtam, hogy elkezdtem az első magyar Behaving Badly feliratot. Most végeztem vele, így felkerült az első hivatalos felirat! :) 2 napig dolgoztam vele, hosszú munka volt, de megérte! :) A feliratot itt tölthetitek le:

 

Behaving Badly

 

Ott van egy kis leírás, ha valaki nem tudná kezelni. Mivel az egész saját írás, fordítás, ezért kérlek, ne tüntessétek fel sajátként, mivel ez az első magyar felirat. Biztos vagyok benne, hogy van benne néhány hiba, de a 95%-a biztos jó, és azért lehetnek benne, mert félholtan is ezt fordítottam. Nemrég írtam, hogy szerintem 16 éven aluliak ne nézzék meg, de a mai ‘gyerekek’… :D
Jó filmnézést kívánok! :)

2015. 01. 02. 17:36dubai0102

Úgy tűnik, hogy Selenáék még mindig Dubai-ban tartózkodnak. Gyönyörű videó került elő, melyben úsznak, a látvány is csodaszép! A videót Gigi Hadid töltötte fel. Valamint újabb képek kerültek elő ismét Szilveszterről és a strandon is fotózkodtak, plusz belefutottak néhány rajongóba is! Selena pedig pár perccel ezelőtt feltöltötte azt a képet, mikor úsznak, ezt írta hozzá:

 

Olyan hálás vagyok ezekért a jószívű bolondokér #szeretet

 

  

 

  

 

  
 

 


2015. 01. 02. 15:150102

Újabb képek jelentek meg Selenáról, melyek Szilveszter éjjel és tegnap készültek Dubai-ban. Selenáék vacsoráztak a sivatagban is, sőt az ottani ruhát is viselték és néhány rajongói kép is elő került!

 

  

 

  

2015. 01. 02. 09:2201012

Nos, mint írtam, biztos vagyok benne, hogy nem ezek az utolsó képek, melyek Selenáról készültek Szilveszterkor. Újabb 3 kép jelent meg, valamint egy videót is feltöltött Selena.

 

 

  

 

A videóhoz ezt írta:

 

Ez az, ahogy mi itt eszünk!

 

2015. 01. 01. 20:46