AMAZING-SELENA.COM
Újabb forgatási képek

Nagyon jó minőségű képek kerültek elő a ‘Bizonytalan csatában’ című dráma film forgatásáról. Selena egy kisbabát tart a kezében, valamint az AMBI prducereivel, Monika Bacardi-val és Andrea Lervolino-val is láthatjuk. A képek Bostwick-ban készültek, Georgia államban. Szerintem csodás Selena ruhája, nagyon jól mutat rajta ez a stílus is! Nézzétek, hogyan néz arra a kisbabára.. :)

  

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.29., 18:16

Két kép & cikk

A Teenvogue két képet is feltöltött Selenáról ‘Megjelenés’ kategóriában. Múltkor félre informáltalak benneteket, mert azt írtam, hogy mivel Selena Nat Wolf-fal töltött fel egy közös képet (amit letörölt), ezért majd a Behaving Badly 2-őt forgatják (ami később elképzelhető). Akkor még nem volt kiírva a szereplő gárda, így a ‘Bizonytalan csatában’ James Franco mellett Nat Wolf is felfog tűnni Miss Gomez oldalán. Erről Fanni már több képet is hozott Nektek! Nos, de nézzük a teenvogue képeket:

“Várj. Nat és Selena újra egy filmben fognak játsszani? Nem bírok várni” (1. kép)

“Nos, ez igazán édes volt Selena Gomez” (2. kép)

  

A Teenvogue oldalán mindkét képhez írtak egy-egy rövid kiss cikket, ezeket lefordítottam Nektek (olyan infókat, amiket eddig nem írtunk ki):

Bizonytalan csatában: A filmben James Franco nemcsak főszereplő lesz, hanem ő rendezi az egész filmet! Egyébként nemcsak Selena és James dolgozott már együtt, hanem James és Nat is (Palo Alto). A film középpontjában egyébként Nat karaktere (Jim Nolan) fog állni, aki egy aktív politikus személyét alakítja majd az 1930-as évekbeli Kaliforniában.

Selena és Zedd: Selena és Zedd találkozásáról (fürdőszoba) és magáról a fiúról (amit Gomez mondott) írnak ebben a cikkben, amit már régebben elhoztunk Nektek.

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: film, hír, interjú, képek DÁTUM: 03.29., 14:50

Selena A Kedvenc Énekesnő

Tegnap került megrendezésre az idei Kids Choice Awards, melyen Selena is jelölt volt. Az elmúlt pár évben Miss Gomez mindig megjelent az eseményen, ám sajnos idén a forgatások miatt nem tudott részt venni a díjátadón. Bár nagyon sajnáljuk hogy 2015-ben Sel nem tudott minket elkápráztatni a KCA vörös szőnyegén, vigasztaljon minket, hogy Selena megnyerte a “Kedvenc Énekesnő”-nek járó díjat. Szívből gratulálunk!
Az ET Now is gratulált Miss Gomeznek twitteren keresztül egy képpel (1. kép), illetve Selena is köszönetet mondott rajongóinak a közösségi oldalon keresztül (2. kép). Végül pedig íme a videó, melyben kihirdették a nyertest: VIDEÓ

“Srácok!! Én mindig itt leszek, és NAGYON sajnálom, hogy jelenleg Atlantában forgatok!! Köszönöm szépen!!”- Selena

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek, szavazás, videó DÁTUM: 03.29., 11:16

Elle Girl Oroszország

Selena szerepel az orosz Elle Girl magazin címlapján, sőt a magazinon belül is jó pár oldalon. Megkaptuk a HQ Scanneket az újságból, ám mivel oroszul van nem tudni mikről szólnak a cikkek, de valószínűleg a divatról és a sminkekről. A cikkek mellett Selenának Stars Dance turnéjáról vannak képek, a címlapon pedig egy rajzolt fotó látható Miss Gomezről.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.29., 10:57

Alli kedvenc dala az ‘I Want You To Know’

Biztosan emlékeztek még, hogy Selena pár napja a Radio Disney stúdióban adott interjút Alli Simpsonnak. Most Alli említette meg Selenát amikor arra a kérdésre válaszolt, melyik jelenleg a kedvenc dala:

“Sok hallgató szeretné tudni, hogy melyik dal mostanában a kedvencem, és Zedd és Selena Gomez közös dala, az ‘I Want You To Know‘ az amit mostanában állandóan hallgatok! Ez a szám szórakoztató, magával ragadó, és biztos hogy táncolni akarsz ha meghallod. Az elektro beat és Selena gyönyörű hangja remek kombináció, és ez a szám tökéletes arra hogy bármikor feldobjon. Szerintem Zedd és Selena mindketten nagyon tehetséges zenészek, és remélem nektek is tetszik a dal”

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: egyéb DÁTUM: 03.29., 10:41

Új képek a forgatásról

Tegnapi posztban már megosztottam veletek az első paparazzi forgatási képeket az “In Dubious Battle“-ről, melyet Selena és a stáb jelenleg Bostwickben forgat. Most kaptunk 10 új képet ugyanerről a forgatási napról, tehát 27.-ről.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 03.29., 10:31

Szavazz Selenára az RDMA-n!

Selena jelölt a közelgő Radio Disney Music Awards-on. A rádió egy képet töltött fel mellyel a Selenátorokat akarják szavazásra buzdítani. A fotón Selena egy ‘Szavazz Most‘ feliratú lapot tart a kezében. A képet igazából kétszer is megosztották az alábbi kommentekkel:

Első: ”Szavaztál már a #RDMA-n? Selena Gomez szeretné hogy megtedd!”
Második: “A #RDMA jelölt Selena Gomez szeretné hogy szavazz! Szavazz most itt: Disney.com/RDMA!”

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek, szavazás DÁTUM: 03.29., 10:03

Holnap iHeart Radio Music Awards

Holnap este 8-kor kerül megrendezésre az iHeart Radio Music Awards, melyen Selena és a Selenátorok is jelöltek. A Z100NewYork rádió egy képet osztott meg Selenáról a díjátadóval kapcsolatban illetve az alábbi üzenetet fűzte hozzá:

“#Selenátorok: Más is HALDOKLIK hogy megtudja, vajon Selena Gomez viszi-e haza az #iHeartAwards ‘Legjobb Rajongói Tábora‘-nak járó díját? Holnap kiderül. Az iHeart Radio Music Awards élőben a NBC TV-én holnap este 8-kor!” – @z100newyork

Sajnos egyenlőre nem tudni hogy Selena részt vesz-e majd a díjátadón, ugyanis jelenleg Bostwickben forgatja legújabb filmjét, az ‘In Dubious Battle‘-t.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.28., 18:32

‘In Dubious Battle’ forgatásán

Végre több friss képet is kaptunk Selről, ugyanis előkerültek az első paparazzik által készített forgatási képek James Francoval közös filmjéről, az ‘In Dubious Battle‘-ről, amit Bostwickben, Georgiaban vesznek fel. A képeken Selena a filmbeli jelmezét viseli, ami azért ilyen régies, mert a történet a 30-as években játszódik. Azt is megfigyelhetjük a fotókról, hogy Miss Gomez szinte nem is visel sminket, (vagy ha igen, akkor nagyon natúrat) de ez nem is gond, hisz ő így is gyönyörű.

A paparazzi képek mellett még egy forgatási képet kaptunk a filmről, melyet először Analeigh Tipton, majd később maga Selena is megosztott.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 03.28., 10:30

Új rajongói kép és Nine Zero One szalon plakát

Selena körül mostanában elég nagy a csend, valószínűleg az ‘In Dubious Battle‘ forgatásai miatt, de azért időről időre kapunk 1-1 friss képet. Most egy Atlantában, a mai forgatáson készült rajongói képet hoztam. (2. kép)
Selena köztudottan az egyik törzs vendége a ‘Nine Zero One‘ szalonnak, így sok más oda járó híresség mellett ő is felkerült a szalon Stílus poszterére. (1. kép)

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.27., 18:36

Page 1 of 512345