AMAZING-SELENA.COM


insta

2 darab kép került elő még november 21.-éről, amelyben Selena a Rádió Disney-nek ad interjút még az AMA beszélgetésénél.

 

  

2 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

 

U.I.: Végre megtudtam csinálni az oldalsó modulok kódolását (hogy látszódjanak az ékezetek), így ma estére már azok is készen lesznek! Valamint a Selena menüt már átalakítottam, még vár rá néhány újítás, de a java készen van és új menüket is hozok majd! És ez még nem minden… ;)

2014. 11. 26. 12:19ht2

Mint tudjátok, Selena Mavis hangja a “Hotel Transylvania” című animációs filmben. Ennek készül(t) el a második része, amelyben szintén Ő fogja adni a hangját Drakula lányának. Erről kerültek elő most képek. Az első kép egy Instagramra feltöltött kép.

 

Instagram kép: #HotelTransylvania visszatért. Ezúttal a képregény legenda, Mel Brooks is feltűnik, mint Drakula apja! #Vlad #HotelT2 #SonyAnimáció

 

  

1 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

 

 

 

3 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

2014. 11. 26. 12:12instak

A mai nap folyamán felkerült néhány kép Selenáról az Instagramra. És egy csodálatos hír a Selenátorok számára!! :) Selena ELSŐ HELYEZETT lett a Billboard listán a “Heart Wants What It Wants”-szal!

 

1. kép: Selenátorok azt akarják, amit akarnak! Selena Gomez vezeti a listát! #140Trend
2. kép: Selena Gomez a 2014-es Amerikai Zenei Díjátadón, a vörös szőnyegen és a színpadon is #GiorgioArmani-t és Privé Gowns-ot viselt. #AMAs
3. kép: Selena Gomez mi mindig itt leszünk Neked!  #Aszívakaramitakar

 

  

3 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

2014. 11. 26. 11:59kariswaxs

Selena egyik wax figuráját, amely a Madame Tussauds-ban, Hollywoodban található, karácsonyi háttérrel díszítették ki. Nemrég töltöttem fel az “eredeti kinézetről” is képeket.

 

  

7 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

2014. 11. 26. 11:47booklets

Egy rajongó által készült “For You Booklet” képek kerültek fel a netre. Én már régebben elhoztam Nektek az első oldalát a lemeznek, melyben Selena köszönetet mond, de most egy viszonylag jobb minőségűt töltöttem fel, valamint a lemez, a borító eleje, hátulja és a dalszöveges oldalak is fent vannak.

 

  

7 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

2014. 11. 26. 11:36iab

Megjelent két új videó, az első a vasárnapi AMA vörös szőnyegen készült, míg a második még az AMA beszélgetésén, november 21.-én. Valamint Ashley Benson nemrég feltöltött egy képet az Instára, melyhez a következőt írta:

 

Vigyetek vissza Párizsba <3

 

  

1 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

 

 

 

 

2014. 11. 25. 23:31insta

Új képek kerültek elő, amelyeket – köztük Selena, Taylor Swift, Stevie Mackey, stb… is – az Instára töltöttek fel.

 

1. kép: A világ többi része fekete és fehér volt,de mi színesben sikítoztunk. – Taylor Swift
2. kép: A zónában @selenagomez-zel…olyan csodálatos volt! Őszinte, érzelmes előadás! #AMAs – Stevie Mackey
3. kép: Nincs jobb módja befejezni az estémet. Körülvéve: sok-sok szeretettel <3 – Selena Gomez

 

  


6 darab képet tekinthetsz meg a galériában!

2014. 11. 25. 21:26hdenek

Végre megjelent Selena AMA fellépése HD verzióban! Érdemes megnézni, hiszen Selena és előadásmódja is gyönyörű, nagyon sokat fejlődött! :)

 

2014. 11. 25. 20:50ujdizi

Muszáj volt feltennem az új kinézetet, mert én már jó régóta néztem a régit és egyszerűen már zavarta a szememet, sokatoknak tetszett a fejléc, nekem is, viszont a modulokkal már annyira nem voltam megelégedve. Most ez a kinézet került fel, jó sokat szenvedtem vele, de szerintem jó lett :) Kiakartam próbálni valami újat. Az eddigi bejegyzéseimet sajnos törölni kellett az újítás miatt, de ez legyen a legnagyobb problémám. Remélem Nektek is tetszik, véleményeket a chatben várok :)

U.I.: Még van mit dolgoznom rajta, de csak így tudom megoldani. (Oldalsó modulok nem akarnak működni.)

2014. 11. 25. 19:20