AMAZING-SELENA.COM
Forgatási videók

RaRa tegnap már hozott egy videót az ‘In Dubious Battle‘ forgatásáról, melyben Sel a babával és favágás közben látható. Most újabb 2 videót hoztam nektek, melyek kicsit rövidebbek mint az első, és vannak bennük az elsőben már látott jelenetek, azért néhány új pillanatot is látunk a forgatásról bennük.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, videó DÁTUM: 04.01., 15:07

Rajongói és forgatási képek

Újabb ‘In Dubious Battle‘ forgatási képeket kaptunk, melyeken Selena látható egy baltával a kezében. A fotókon Miss Gomez melletti széken egy kisbaba is látható. Persze bennem is felmerült a kérdés, hogy vajon az a baba akit Sel hordozgatott? Kicsit jobban belegondolva viszont szinte 100% hogy csak egy játék baba van Selena mellett, ugyanis egy igazi kisgyereket valószínűleg nem hagynának egy széken fekve egyedül, és Sel sem hadonászna mellette egy baltával.

 

Selena már befejezte a film forgatását, így visszatért Los Angelesbe. A LAX repülőtéren egy rajongó (vagy az is lehet hogy a repülő egyik légiutas kísérője) készített Miss Gomezzel képet, melyet a következő üzenettel osztott meg:

“A partnerem a következő Grammyre. #selenagomez #lax #repülőélet”-@clay_sexton

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: film, hír, képek DÁTUM: 03.31., 19:23

Néhány kisebb hír

Most néhány kisebb hírrel érkezem. Megjelent egy újabb kép az ‘In Dubious Battle’ című drámából, ahol Selena az AMBI producereivel látható. (1. kép) A kép 27.-én készült. Megtudtam azt is, hogy Miss Gomez csak két napot töltött a forgatással (25.-én és 27.-én), így valószínűleg nem a főszereplők közé volt besorolva. Nat Wolff viszont a főszereplők között van, rá összpontosul az egész film. A ‘Behaving Badly’-ben játszott még együtt Selenával, erről töltött fel valaki egy képet, aki éppen azt a filmet nézte (2. kép). A Billboard listáján pedig első lett Zedd és Selena közös dala, az ‘I Want You To Know’, melynek tegnap Fanni elhozta az acapella verzióját, amely szerintem szuper, csak azok a “csendes” részek nem kellenének bele, ha már Zedd DJ, akkor kivághatta volna.. :)

  

És végül egy videóval érkeztem, amelyben a filmről néhány információt megtudunk (már leírtuk az előző frissekben), valamint azt láthatjuk, hogy Selena hogyan bolondozik a babával, és ahogy fát fág egy baltával. Zedd-ről és Bieber-ről is szó esik.

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek, videó DÁTUM: 03.31., 14:57

I Want You To Know Acapella Verzió

Nem rég került fel az internetre Selena és Zedd közös dalának, az I Want You To Know-nak acapella verziója (ahol csak Sel hangja hallatszik alap nélkül), melyet maga Zedd töltött fel SoundCloud fiókjára. Bár ez a verzió semmi újat nem tartogat nekünk, hallhatjuk Selnek milyen gyönyörű hangja van ha levesszük az alapot.

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, zene DÁTUM: 03.30., 22:38

Új modulok és egy kis közlemény

Hoztam Nektek 2 új menüpontot. Órákat foglalkoztam velük, főleg a Justin-os modullal. Remélem érdekesnek találjátok és biztos vagyok benne, hogy találtok benne újdonságot, én is meglepődtem egy-két dolgon! :)

Tudtad?
Justin-ról szóló dalok elemzése

Egyébként, mint ahogy írtam a ‘Behaving Badly’ feliratom rendkívűl elterjedt, ezért a ‘Rudderless’ című filmhez is készítek egy magyar feliratot. Ha jól láttam, ahhoz is az oldal felirata lenne az első magyar felirat. :) Fanni is besegít nekem, így valószínűleg nem 2 napig fogok állandóan fordítgatni. :D A tavaszi szünetben kezdjük el, max két napon belül meglesz.. pontos dátumot még nem tudok írni, de ezen a héten már fent lesz a lapon és az OpenSubtitles.org oldalon. Egyébként lenne rá igény, ezt is töltenétek? :)

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: egyéb, oldal DÁTUM: 03.30., 20:10

Újabb forgatási képek

Újabb forgatási képekkel érkeztem, melyek 25.-én készültek (mint a tegnapiak) Bostwick, Georgia-ban. Selenát ismét a kisbabával láthatjuk, valamint a forgatás közben is elkapott pillanatokat láthatunk. Ha jól látom, esett akkor az eső (lásd esernyőt tartó nő, illetve vizes az esernyő). James Franco is feltűnik az egyik képen.

  

Selena egyébként a 16 éves Lisa London szerepét alakítja a filmben. Mivel a film könyv alapján készült, ahol Lisa 13 éves, de Miss Gomez ahhoz idősebbnek néz ki, ezért 16-ra változtatták az életkorát a filmben. Arról pontos dátum még nincs, hogy mikor fog megjelenni.

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.30., 17:41

iHeart Radio Music Awards Interjú

Tegnap került megrendezésre az iHeart Radio Music Awards, melyen Selena is jelölt volt. Sajnos a forgatások miatt kedvencünk ezen a díjátadón sem tudott részt venni, de azért a szervezők és a színésznő is azt akarta, hogy valamilyen formában részese legyen az estének, így készítettek róla egy videót melyben rajongóiról beszél. Sel elmeséli a videóban, hogy egyszer egy körülbelül 12 éves kislány megvette azt a ruha összeállítást, ami egy paparazzi képen volt Selenán.

“Ez az amit szeretek. Szeretek egy harcos lenni ezeknek a lányoknak. Szeretek az a lány lenni, akit ha meghallgatnak egy CD-én úgy érzik hogy tudják, miről beszél, és érzik amit ő érez mert velük is ugyanaz történik. Ez különleges” – Selena

A mini interjúról néhány magazin/cég töltött fel képeket, melyeket a kivetítőről/TV-ről készítettek. Az egyik ilyen a H&M USA volt, akik a következő üzenettel osztották meg az alábbi képet (1. kép)

“Selena Gomez egy medence mellett van H&M ruhában az iHeartAwards alatt”

A 2. képet a J14 Magazin töltötte fel, akik hozzá fűzték hogy imádták Selena fent említett rajongós sztoriját, illetve a Glitter Magazin is megosztott két képet Miss Gomezről interjúadás közben (3. kép).

Egy kicsit kisebb hír pedig hogy Sel elérte twitterén a 28 millió, intagramján pedig a 26 millió követőt. Gratulálunk!

ÍRTA: Fanni, KATEGÓRIA: hír, interjú, képek, videó DÁTUM: 03.30., 16:35

“Imádkozzunk Katie-ért!” … vagy mégsem?!

Tegnap éjfél körül óriási botrányra lettem figyelmes az Instagrammon, a Selena rajongói fiókoknál. Emlékeztek még arra, mikor Selena január elején kiposztolt egy képet azzal a felirattal, hogy:

Imádkozom Érted, Katie, puszi: Selena

“Katie”, a rákos kislány, aki Selena egyik jó barátjának, Stevie Mackey-nek küldött egy privát üzenetet, melyben leírta, hogy rákos és nagyon örülne neki, ha a bálványa követné őt, írna neki, stb…Mi, Selenátorok tudjuk, hogy kedvencünknek mekkora szíve van. Készített a stúdióban egy kis üzenettel elátott képet “Katie”-nek. Hogy mindenki tisztán értse, ez volt az a kép:

Szóval Selenának a tudtára jutott, hogy “Katie” rákos. Követte őt Instán (ha jól emlékszem sgomezwarrior volt a fiókjának a neve, tegnap törölte, de csinált egy újabb profilt, álnéven, ha jól tudom az is törölve lett a sok gyűlölködő üzenet miatt.), lájkolta a képeit, írt neki kommentben, stb…Hogy miért írtam idézőjelben a Katie nevet? Tegnap az egyik Selenátor utánajárt jobban a dolgoknak, mert gyanakodott miatta és kiderült, hogy nincsen semmilyen Katie Deaton. Nem volt róla sehol, semmilyen cikk, mármint hogy egy lány súlyos rákos, azt azért megírják, stb.. Az igazi facebook profilját is megtalálták, a valódi neve pedig Amanda. Selenának, Stevie-nek és az egész rajongótábornak bekamuzta, hogy ő súlyos beteg. Megkapta Selena figyelmét, a rajongók figyelmét, stb… sokan imádkoztak érte, sírtak miatta (kommentekben is írták). A rajongók most attól félnek, hogy Gomez ezután nem fog bennünk bízni, úgy, mint azelőtt, de egy biztos, hogy valami változni fog, hiszen egy “rajongó” elhitette a példaképével, hogy rákos…és minden figyelem rá terelődött. Persze, mindenki emberből van, hibázunk, de szerintem ezt nem kellett volna csinálni.

Este még rámentem Amanda új Insta fiókjára, sajnálkozott, de rendesen kapta az utálkozó üzeneteket. Nem tudom, hogy most fent van-e még, vagy, hogy ezután mi lesz, de Selena biztos nagyon csalódott.

Ti mit gondoltok erről?

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: egyéb, hír DÁTUM: 03.30., 15:31

Újabb forgatási képek

Nagyon jó minőségű képek kerültek elő a ‘Bizonytalan csatában’ című dráma film forgatásáról. Selena egy kisbabát tart a kezében, valamint az AMBI prducereivel, Monika Bacardi-val és Andrea Lervolino-val is láthatjuk. A képek Bostwick-ban készültek, Georgia államban. Szerintem csodás Selena ruhája, nagyon jól mutat rajta ez a stílus is! Nézzétek, hogyan néz arra a kisbabára.. :)

  

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: hír, képek DÁTUM: 03.29., 18:16

Két kép & cikk

A Teenvogue két képet is feltöltött Selenáról ‘Megjelenés’ kategóriában. Múltkor félre informáltalak benneteket, mert azt írtam, hogy mivel Selena Nat Wolf-fal töltött fel egy közös képet (amit letörölt), ezért majd a Behaving Badly 2-őt forgatják (ami később elképzelhető). Akkor még nem volt kiírva a szereplő gárda, így a ‘Bizonytalan csatában’ James Franco mellett Nat Wolf is felfog tűnni Miss Gomez oldalán. Erről Fanni már több képet is hozott Nektek! Nos, de nézzük a teenvogue képeket:

“Várj. Nat és Selena újra egy filmben fognak játsszani? Nem bírok várni” (1. kép)

“Nos, ez igazán édes volt Selena Gomez” (2. kép)

  

A Teenvogue oldalán mindkét képhez írtak egy-egy rövid kiss cikket, ezeket lefordítottam Nektek (olyan infókat, amiket eddig nem írtunk ki):

Bizonytalan csatában: A filmben James Franco nemcsak főszereplő lesz, hanem ő rendezi az egész filmet! Egyébként nemcsak Selena és James dolgozott már együtt, hanem James és Nat is (Palo Alto). A film középpontjában egyébként Nat karaktere (Jim Nolan) fog állni, aki egy aktív politikus személyét alakítja majd az 1930-as évekbeli Kaliforniában.

Selena és Zedd: Selena és Zedd találkozásáról (fürdőszoba) és magáról a fiúról (amit Gomez mondott) írnak ebben a cikkben, amit már régebben elhoztunk Nektek.

ÍRTA: RaRa, KATEGÓRIA: film, hír, interjú, képek DÁTUM: 03.29., 14:50

Page 1 of 612345...Last »