Szeretnék minden kedves látogatónak Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni! Az oldal november 19.-én nyitotta meg a kapuit újra és már most rengetegen jöttetek, sokan úgy, hogy tudtátok, hogy régebben is volt amazing-selena.com, csak feltörték. Szóval köszönöm mindazt, amit eddig Tőletek kaptam, remélem a jövő év is így/jobban fog menni! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)

Selena legújabb videóklipje 2014 november 6.-án jelent meg. Elárulta, hogy a dalt (Heart Wants What It Wants - A Szív Akar Amit Akar) több, mint egy éve írta. Érhető, hiszen a Justin Bieber-rel való szakításáról szól. Hozzá tette, hogy azért írta ezt, azért készítette a videót, hogy megmutassa az ő oldaláról is, hogy mi történt. Ez a szám a "For You" albumon található, melyet november 24.-én adtak ki. Letöltheted a Multimédia modulban!

 


A mai napon véglegesítettem az oldalt, készítettem bele egy plusz sávot, így a fejléchez igazodik minden – legalábbis nálam. Az oldalnak így kell kinéznie (KATT), kérlek, ha valami nem jó nálatok, szóljatok, ha jó, légyszíves azt is írjátok meg nekem a chatben! Köszönöm! Szóval az oldalon ma megcsináltam mindent, újra kellett az összes modult “írnom”, a képeket átméreteznem…de most már minden kész! :)

 

Ha már modulok, akkor készítettem 2 új modult, az egyiket az Extrákba, a másikat pedig a Multimédiába! Remélem hasznotokra válik! A multimédián belül pedig feltöltöttem az “Egy másik Hamupipőke történet”-et, így azt is letölthetitek már! (A letöltési link az amazing-selena.com tárhelyén van, nem visz át sehova!)

 

Animációk
Egy másik Hamupipőke történet

2014. 12. 22. 14:20ht

2015 őszén érkezik a Hotel Transylvania 2. része, melyben Selena Mavis hangját alakítja. Az alkotók készítettek egy rövid “kisfilmet”, mellyel Kellemes Ünnepeket Kívánnak Mindenkinek! Szerintem nagyon aranyos én már nagyon várom a második részt! :)

 

 

2014. 12. 22. 12:02texas

Mint tegnap írtam, Selena otthonában, Texasban tölti a Karácsonyt. Tegnap már hoztam Nektek erről képeket és videót is és a mai napon is megjelent néhány kép! A képeket Selena rokonai töltötték fel az Instagramra.

 

  

2014. 12. 22. 11:57sg

Selena jelenleg otthon van, Texasban, és a családtagjaival kerültek elő képek, valamint Selena is töltött fel képeket, például Gracie-vel is és videó is került fel! :) Selena nagyon aranyos ebben a mikulás sapkában :D Gracie pedig már milyen nagy! Hamarosan 2 éves lesz! :)

 

  

 

Selena ezeket írta képeihez:

 

1. kép: Sissy és én #egyéletre

2. kép: Olyan sok generáció :)

3. kép: Texas kötelesség ezzel a csajjal @ashley_cook #ezalegcsodálatosabbpillanat #kivévearepülőtér

 

  

 

A videót ITT megtekintheted.

2014. 12. 21. 19:39d

Tegnap jelezte nekem valaki a chatben, hogy nála az új design óta nem jelennek meg a frissek (tehát a fősáv). Nálam jó volt (laptopon), de telefonon teljesen le kellett görgetnem a lap aljára, hogy lássam őket. Készítettem egy új témát – és vele együtt egy új designt, így most már jó lesz. Sajnos az új téma miatt az eddigi frisseknek törlődnie kellett…de az elmúlt pár napban nem is igazán volt friss hír Selenáról…még pár apróságot elintézek az oldalon és hozom is a frisseket, hiszen Selena jelenleg otthon, Texasban van! :)

U.I. (18:45): A designról annyit, hogy jó sok félét elkezdtem, mire kialakult ez. Nekem nagyon tetszik, Selena gyönyörű, mint mindig és én imádom ezeket a színeket! Most egyszerű lett, de az elkészítése mégsem volt annyira egyszerű, mint amennyire tűnik. Újra kellett kódolnom az egész oldalt, amely wordpressben van és bevallom, hogy én semmit sem tudok a wordpressről, szóval általában csak ámulni-bámulni szoktam :D Délben kezdtem, most 7 óra lesz. Még van pár kisebb átalakítás, de ha végre jó lesz minden, akkor megérte! :D

2014. 12. 21. 17:15